DUNO E3 wint wederom overtuigend, ditmaal van Erasmus

1 april 2012 0:00

DUNO E3-ERASMUS E2 6-0 , zaterdag 31 maart

Vandaag de laatste van de drie thuiswedstrijden. De afgelopen drie wedstrijden leverden twee overwinningen op en een gelijkspel. Er was de afgelopen week goed getraind en iedereen ad er zin in om er iets moois van te maken. Op de ranglijst stond Erasmus voorlaatste, maar dat zegt niets. DUNO begon direct aanvallend en zette Erasmus vast door snel positiespel en lekker combinatievoetbal over de breedte van het veld. Erasmus moest zich beperken tot verdedigen en DUNO speelde geconcentreerd op de aanval. De 1ste kansen volgden al snel, maar het vizier stond nog niet op scherp. Overigens werd de paal meerdere malen door DUNO geraakt.

Na goed veldspel rondde Jeremy beheerst af 1-0, waarna Olav de 2-0 maakte wederom door goed samenspel vanaf de zijkant. Achterin stond het prima met Erik, Danique, David en Craig, de 1ste helft werden er vrijwel geen kansen weggeven. Op het middenveld liep het lekker met Luke, Olav en was er een goed afsluiting met de spitsen Jay, Jason en Jeremy. De ruststand was meer dan verdiend 2-0. In de 2de helft bleef de concentratie en bleven we naar voren voetballen. Erasmus dacht terug te komen in de wedstrijd, maar tegen de ijzersterke verdediging was dit niet mogelijk. DUNO ging goed door en Jay haalde hard uit en scoorde de 3-0. Luke kwam goed mee naar voren scoorde twee maal met harde en zuivere schoten en DUNO liep uit naar 5-0. Tot slot scoorde Jason de 6-0 na prima veldspel van de zijkant. De eindstand was dan ook meer dan verdiend 6-0.

De E-3 heeft deze wedstrijd wederom uitstekend samengespeeld en goed de breedte van het veld gebruikt en de gehele wedstrijd geconcentreerd gevoetbald. Alle supporters bedankt voor jullie steun aan onze spelers en voor een ieder een goed weekend. Volgende week spelen we uit tegenHVV om 11:30!!!!