DUNO E3 maakt de tien vol tegen HBS, klasse!

9 september 2012 0:00

HBS - DUNO E3 0-10
Na 1-1- uit tegen ODB en 9-3 gewonnen thuis tegen Quick Steps was het nu de beurt aan HBS om onze DUNO E3 spelers te mogen ontvangen in een wedstrijd voor de bekercompetitie. En wat een heerlijk voetbalweer was het !!!! DUNO E3 begon wat wisselvallig, de spelers moesten goed hun plek in de gaten houden. Dit keer was Issam de keeper. Vanuit een mooie verdedigende actie van Freddy kon een aanval opgebouwd worden en kwam Levi aan de bal en haalde uit: 0-1 DUNO. Nathan stuurde de spelers snel weer terug naar hun eigen plek in het veld en kon HBS beginnen met een nieuwe aanval. Toch bleek al snel dat DUNO een maatje te groot was voor HBS. DUNO liet zien wat ze op de training geleerd hebben, overspelen en een één-tweetje maken. Hier kwamen mooie kansen uit en kon Timo de 0-2 inknallen. HBS had ook een kans op een goal maar schoot voor langs het doel. Via een schot van Djordi kon Yassine vervolgens met de nek-rug ( ! ) 0-3 scoren (nog nooit vertoond op de Nederlandse voetbalvelden) en uit een volgende hoekschop nam Djordi de bal aan en knalde de 0-4 erin. Het was nu RUST . Tweede helft ging DUNO helemaal los en al snel werd er "10 ....10....10 " geroepen door de spelers. Timo tikt doelpunt 5 erin. Afstandschot Levi 0-6, Yassinne de 0-7, Timo weer de 0-8 en Gio 0-9. Freddy schoot jawel, de 0-10 van afstand erin. Na de wedstrijd mochten alle ouders geld in de groene PUNTENPOT stoppen. Door Nathan direkt omgedoopt in de "groene worm". Voor elk doelpunt een euro met een maximum van 3 euro per wedstrijd !!! Met grote dank aan de trotse opa van Freddy die gelijk 10 euro doneerde aan ons goede doel !!! Volgende week Scheveningen thuis............ Rob