E3 wint wederom van Nootdorp

14 april 2012 0:00

Zaterdag 14 april 2012 08:30 uur
Nootdorp E5 - DUNO E3 2-5

Na de nederlaag van vorige week hadden we hard getraind om beter om te gaan met fysiek spel van een tegenstander. De vorige keer was Nootdorp de koploper (thuis gewonnen met 7-4), maar inmiddels waren zij afgezakt naar de middenmoot, maar staan ze altijd nog drie plaatsen boven ons. Olav was weer hersteld van zijn polsbreuk en kon weer spelen. We speelden op het kunstgras van het mooie complex van Nootdorp. DUNO was vanaf de aftrap de bovenliggende partij.

Nootdorp werd vastgezet en kwam er nauwelijks van eigen helft af. De eerste kansen volgden al maar met veel kunst en vliegwerk hield de keeper van Nootdorp stand. Dit kon zo niet doorgaan en halverwege de 1ste helft scoorde na de zoveelste hoekschop Olav met het hoofd de verdiende 0-1. Een half verwerkt schot van Jay werd door Jeremy alsnog in het doel gelopen 0-2. DUNO ging hierna gemakzuchtiger voetballen en miste nog een aantal grote kansen met als gevolg, dat Nootdorp terug kon komen in de wedstrijd en in korte tijd de 1-2 en zelfs de 2-2 maakte. Gelukkig voor ons maakte Olav uit een moeilijke hoek de 2-3 en dit was dan ook de ruststand.

De 2de helft gaf hetzelfde beeld als de 1ste helft, maar scoren was niet gemakkelijk en ook Nootdorp kreeg een aantal kansen, maar Erik hield zijn doel schoon en de verdediging (Danique, David en Luke) deed goed werk en gaf weinig weg, terwijl er direct druk werd gezet op het middenveld (Craig, Jason en Olav) en de spitsen (Jay en Jeremy) ervoor zorgden dat ze aanspeelbaar waren, hierdoor kwam Nootdorp niet meer in de wedstrijd. De verdiende 2-4 viel door een schot van Luke, waarna Olav de 2-5 binnen schoot.

Een doelpunt van DUNO werd niet goedgekeurd, want de bal zou niet over de lijn zijn geweest, maar hier valt over te twisten. De verdiende overwinning was een feit: 2-5. De E-3 heeft deze wedstrijd prima gespeeld, bleef scherp, zette de tegenstander goed vast en speelde goed samen met elkaar Alle supporters bedankt ondanks er vroege tijdstip was jullie steun enorm!! Volgende week spelen we thuis tegen Scheveningen om 09:0 uur en gaan we weer voor de overwinning!!!!