DUNO E3 wint met 3-1 van TOOFAN

12 april 2014 0:00

TOOFAN E1 - DUNO E3 1 - 3 De competitie had een paar weken stil gelegen voor de E3 dus de jongens van John, John & Gilbert hadden zin in de wedstrijd tegen TOOFAN. In een lekker zonnetje, beetje te warm voor de spelers maar prima voor de supporters, trapte de E3 af. Het werd een spannende, soms felle partij waarin DUNO vanaf het begin druk op TOOFAN zette. Toch wilde de goal(s) niet makkelijk komen. Een knappe keeper, die veel ballen wist te houden, zorgde voor tegengas. Binnen de aanval van DUNO werd er bovendien niet altijd samengespeeld. Iedereen ging voor eigen kansen, waardoor niet alle kansen benut werden. Mick deed dat wel, met een prachtig afstandsschot en maakte de 1-0. Daarna ging DUNO op jacht naar de tweede treffer maar een misverstand in de verdediging bij onze jongens zorgde voor de 1-1. Gelukkig zorgde Quinten snel voor de 2-1 door een mooie sliding waarmee hij de bal zo in het doel tikte. Na het tactisch overleg in de rust moest er in de tweede helft afstand genomen worden. De verdediging van DUNO bleef meer op zijn plek en de aanval ging meer samenwerken. Goed zo jongens! Wel kreeg TOOFAN nog een aantal hele goede kansen en wist keeper Tijs zijn doel knap te verdedigen. Maar meer en meer speelde het spel zich af op de TOOFAN helft en waren Mark en Lars heel dicht bij een doelpunt. Uiteindelijk scoorde Quinten de 3-1 na een assist van Lars. Goed gedaan!