DUNO E3 na gelijkspel tegen Scheveningen KAMPIOEN!

16 april 2011 0:00

Na een bloedstollende wedstrijd sleepte DUNO E3 op zateedag 16 aprilhet voor het kampioenschap benodigde punt uit het vuur bij directe concurrent Scheveningen. We kwamen eerst met 1-0 achter, Nick maakte gelijk 1-1. Bij die stand gingen we rusten. Na rust kwam Scheveningen opnieuw op voorsprong 2-1, gelukkig kon Marten snel daarna de 2-2 binnenschieten. De laatste minuten duurden een eeuwigheid met kansen voor beide ploegen. De ontlading kwam toen de prima fluitende scheidsrechter het eindsignaal gaf. Het kampioenschap was binnen! Gefeliciteerd namens alle meelevende supporters. Wij hebben van jullie spel genoten. Nu op naar de toernooien. Henriette de Wilde