DUNO E3 onder luide aanmoedigingen bekerkampioen

7 oktober 2012 0:00

DUNO E3 kon op zaterdag 6 oktober al een feestje vieren. Onze jonge groen-zwarte kids veroverden definitief de eerste plaats in de bekerpoule. En dus gingen ze met z'n allen feestelijk op de foto. Na afloop waren er een fraaie beker en een taart. Lees het verslag van Rob.

Op een zeer regenachtige zaterdagochtend was het dan zover........de laatste bekerwedstrijd tussen de Kampioenen DUNO E3 en Quick E8. Het was dus al bekend wie er bekerkampioen geworden is en dat zou toch een stuk makkelijker voetballen moeten zijn voor onze jonge enthousiaste spelers...........het werd een hele andere wedstrijd........ tegen de regen en tegen een sterk Quick.

Er waren heel wat supporters met bussen gekomen om het feest mee te maken. Met gastoeters en de altijd werkende VUVUZELA'S stonden ze langs de kant : ouders, opa's en oma's broertjes en zusjes die hun favoriete E3 spelers aanmoedigden.

Even weer de opstelling aan het begin van de wedstrijd

Voorin ---------> Levi, Timo,
Middenveld --> Giovanni, Ingmar, Yassinne
Achterin ------> Damian, Issam, Marciano, Freddy
|Keeper -------> 1e helft Djordi, 2e helft Yassinne

We begonnen met 7 tegen 7 en na vijf minuten kwam er een extra Quickspeler bij zodat we met twee wissels en 8 tegen 8 verder konden spelen. De wedstrijd was nog maar net begonnen en Timo kreeg een kans op de 1-0, jammer zeg ! Quick was in het begin veel aan de bal. Het was moeilijk om de bal te controleren want deze schoot vaak door, als gevolg van de vele regen. Meer kansen voor Quick dan voor Duno en het eerste doelpunt kon niet uitblijven. Een doorgebroken speler van Quick schoot de bal rechts van keeper Djordi....0-1 ! Dat hadden we niet gedacht.....zouden we onze Toeters en VUVUZELA'S wel kunnen gebruiken ?????

Ook Ingmar kon zich voorin 2 keer laten zien met schoten op de keeper van Quick....het bleef echter 0-1 en Nathan, gehuld met bolletjes paraplu had t moeilijk met het spel van z'n E3 ! Toch weer Quick in de aanval en een schot op Djordi die een goede redding verrichtte ! Marciano kreeg ook z'n kans en schoot op de keeper en erna een hoekschop. JAAAAAAAAAA daar is plotseling de 1-1 uit de hoekschop en Issam kreeg de bal voor zn voeten. Wat een herrie die toeterssssss........Gelukkig floot de scheids voor de rust ! Stand dus 1-1.

Tweede helft Yassinne in het doel. Gio schoot hard op doel en weer een hoekschop. Hieruit kreeg Djordi de kans op 2-1 en scoorde. Weer een enthousiast en uitgelaten publiek langs de kant ! Kort erna schoot Marciano bijna de 3-1 in maar zn schoen vloog door de lucht in plaats van de bal. Kan gebeuren, goed veters strikken blijft belangrijk !
Weer Marciano die schoot, en Issam kon de 3-1 maken ! Quick bleef erg sterk maar ook Freddy die sterk verdedigde in de tweede helft , complimenten hoor!

Quick kwam sterk terug en schoot de 3-2 binnen uit een hoekschop, dat viel even tegen en kwamen zo weer terug in de wedstrijd. Een hoog schot van Djordi maar de keeper van Quick liet zich niet verrassen, ook Gio was een paar keer flink aan het schieten, één schot ging net over .....toch kwam even later de 4-2 op naam van Marciano. Kort voor tijd schoot de keeper Yassinne uit, de bal kwam in de voeten van een Quick speler die nog even snel 4-3 kon maken. En daar floot gelukkig de scheidsrechter voor het eindsignaal en gingen onze KAMPIOENEN DUNO E3 uit hun dak .....eindstand 4-3. Ook de supporters gingen los en een brede lach van Nathan die trots kan zijn op zijn eerste prijs met z'n spelers !

In de kantine werden de spelers onthaald en kregen ze allemaal uit handen van de Jeugdcommissie een hele mooie beker.......Waaaaauw , en de moeder van Ingmar had voor een gi-ga-gantisch mooie fototaart gezorgd. En lekker dat ie was !!!

Issam, Djordi, Damian, Timo, Giovanni, Yassinne, Marciano, Levi, Freddy en Ingmar en trainer Nathan jullie hebben het helemaal zelf gedaan, GEFELICITEERD en we zijn benieuwd naar de competitie in de hogere 5e klasse !