DUNO E3 wint overtuigend en behoudt koppositie

18 januari 2014 0:00

DUNO E3 - Toofan 11-3
Er was door de mannen van John, John en Gilbert lang en verwachtingsvol naar uitgekeken: het einde van de winterstop en de wedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie, TOOFAN. Eerdere duels eindigden in het voordeel van de tegenstander maar vandaag was DUNO E3 oppermachtig. Het team werkte de hele wedstrijd hard, gefocust en goed samen en het resultaat was er dan ook naar: 11-3 in het voordeel van DUNO.

De E3 was vanaf het begin van de wedstrijd de betere ploeg. Na 10 minuten stond het al 2-0 en we gingen de rust in bij 6-1. Na de rust werd het spel iets slordiger, een terugspeelbal zorgde bijvoorbeeld voor het tweede doelpunt van TOOFAN. Daar hebben we het verder maar niet over want er werd ondertussen hard gewerkt en veel gescoord. We hebben een aantal hele fraaie doelpunten gezien, van topscoorder Quinten (4), Mark (3), Mick (2), Lars (1, een prachtige boogbal) en Niels (1). Er werd door iedereen goed samen- en overgespeeld om te zorgen dat de bal voor het goal gebracht werd en er gescoord kon worden. Ook de verdediging van keeper Thijs, Wim, Koen en Jojo stond als een huis en maakte dat DUNO vrijwel niet in de problemen. Uiteindelijk was de eindstand 11-3. Goed gedaan allemaal! Jullie staan nu ruim bovenaan dus blijf gefocust! Iedere wedstrijd telt!
Na afloop van de wedstrijd speelden Niels en Lars mee met de E4. Niels kwam hard tegen de boarding aan en moest geblesseerd het veld verlaten. Quinten kon gelukkig voor hem invallen, maar voor Niels was de afloop balen. Veel beterschap Niels!