E3 doet het goed bij Wilhelmus

12 oktober 2009 0:00

E-3 wint met 0-2 bij Wilhelmus E-7 Na een zwaar bevochten wedstrijd van zaterdag moesten we maandag weer aan de bak. We speelden een oefenwedstrijd tegen Wilhelmus om 18.00 uur. Na een lekkere warming up gingen de boys en girls er tegen aan. DUNO speelde gelijk goed samenspel en er kwamen heel veel kansen maar gingen er niet in. Dit kwam ook doordat Wilhelmus een goede keeper had staan onder de lat. Het bleef tot aan de rust 0-0 In de tweede helft speelde DUNO nog beter samen en verdedigend waren we vandaag super sterk. Ezra meid je staat je mannetje hoor er is geen enkele speler langs je geweest, helemaal toppie. Voor Carmen geldt het zelfde, meis grote klasse !!! We hebben dus girlpower in ons team, boys jullie zijn gewaarschuwd. Djilano, Vincent , Joey en Ruchir super gespeeld jongens. Door een goede aanval kon Moes de 1-0 scoren. Daarna viel DUNO een klein beetje terug en kreeg Wilhelmus genoeg kansen om gelijk te maken wat door goed keeperswerk van Noah niet lukte. Vlak voor het einde maakte Gio de 2-0 door heel goed samen spel van Ezra en Dylan. Goed gevoetbald E-3 ga zo door. Woensdag weer trainen en zaterdag de wedstrijd thuis tegen TAC'90. Voetbalgroetjes Tineke