E3 doet het best goed tegen ODB E2

17 september 2009 0:00

Donderdag 17 September speelde DUNOE3 tegen ODB E2 een oefenwedstrijd. We moesten om 17:30 verzamelen bij ODB en om 18:00 moesten we spelen. We begonnen sterk aan de wedstrijd. We speelde een goeie eerste helft iedereen speelde goed op hun eigen positie. Na de rust speelde ze heel rommelig waardoor ook ODB kansen kon creëren. Uiteindelijk kwam DUNO op een 0-1 voorsprong maar ODB liet het er niet bij liggen en kwam al heel snel op een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk werd het nog 3-2 als eindstand. Wij wensen jullie zaterdag veel succes met jullie eerste competitie wedstrijd tegen scheveningen thuis. Tot zaterdag.