E3 wint met dubbele cijfers!!

20 februari 2010 0:00

Duno E3 - Haaglandia /W E7 uitslag 12 - 0 (3 - 0) Zaterdag 20 februari was het eindelijk zover we mochten weer voetballen. We speelden tegen Haaglandia E7 op het vroege tijdstip van 08.30 uur. Voor sommige midden in de nacht maar je hebt nog wat aan je dag.
Als eerste wil ik Enrique en Danny bedanken voor het beschikbaar stellen van jullie voetbalkunsten, SUPER jongens !!!!! Ruchir en Noah waren een lang weekend weg dus startten we met Vincent in het goal, Vincent klasse gedaan knul ondanks dat je het niet zo druk had vandaag! Enrique en Djilano wisselden elkaar af als laatste man en deden het super. Carmen en Ezra grote klasse dames en Ezra wat een schitterende penalty (om in te lijsten). Dylan, Joey en Giovanni super gedaan en altijd in voor een doelpuntje. Danny klasse jongen op het middenveld en nog gescoord ook.
Maar nu ff over de wedstrijd. De eerste helft ging het de eerste 10 minuten gelijk op maar toen er eenmaal gescoord werd gingen we ook beter voetballen. In het Goal van Haaglandia stond een goede keeper en hield er een heleboel tegen anders hadden we de eerste helft al met 10 -0 voor gestaan. We gingen uiteindelijk rusten met 3-0. Er werd wat rommelig gespeeld en het overspelen was ook ver te zoeken.
Na een praatje van Dennis gingen ze vol aan de bak. Het werd dan ook prijsschieten op het doel van Haaglandia. Iedereen probeerde te scoren en zelfs de dames kregen kansen die de boys hun heel graag gunden maar helaas niet gelukt, Carmen was heel dicht bij maar de keeper van Haaglandia stopte hem grrrrrrrrr !!!! Het samenspel was beter en er werd weer gebruik gemaakt van het hele veld. De eindstand van 12-0 was zeker verdiend jullie waren de betere ploeg, boys en girls ga zo door en misschien ......................