E3 tegen het altijd moeilijke Laakkwartier

21 februari 2009 0:00

Duno E3 - Laakkwartier E5 uitslag 1 - 3
Na een winterstop en een aantal zaterdagen waar de voetbal werd afgelast door het slechte weer konden de dunotijgers er vandaag weer eens lekker tegenaan. Laakkwartier is de tegenstander en dat is zeker niet een van de mindere. De eerste helft ging leuk tegen elkaar op. Er waren kansen van beide kanten alleen stond er de ene keer een keeper die de bal tegen kon houden en de andere keer stond het doel niet op de plek waar de bal rolde. Maar goed we gingen met een 0-0 de rust in.
De tweede helft was toch wel wat anders als de eerste helft. De tegenstander bleef fanatiek en waren conditioneel beter. Een aantal jongens van Duno bleven doorrennen maar kunnen het niet allemaal alleen. Laakkwartier wist er in de tweede helft drie te scoren. Een minuut voor het einde kon de 0 worden omgezet in een 1 door Sven. De uiteindelijke stand is 1-3 geworden voor Laakkwartier.
Jammer jongens maar ik denk dat er toch wel meer in had gezeten. Volgens mij moeten jullie tijdens de trainingen wat meer aan de conditie gaan doen zodat ook laakkwartier moeite heeft om tegen jullie te voetballen. ijn weekend en tot volgende week.