DUNO E3 is nu al kampioen in bekerpoule!

29 september 2012 0:00

DUNO E3 - Semper Altius

Vandaag moesten onze jongens al vroeg op! Ze moesten om 8 uur bij DUNO zijn. Wedstrijd 8.30 uur thuis tegen Semper Altius. Enkele waren door de wedstrijdspanning al extra vroeg (6 uur) wakker! Na een warming up, elftal foto en het praatje van Nathan begonnen ze met Issam in de goal. De eerste 10 minuten waren er wel kansen voor Duno maar helaas konden de spelers elkaar niet goed bereiken. Telkens zat er een speler van Semper Altius net tussen. Semper Altius had na 10 minuten een kans maar het schot belande in de handen van Issam.
Na 12 minuten opnieuw een aanval van DUNO, voorzet van Djordi naar Giovanni en die haalde meteen uit: 1-0 !! Semper Altius had niet veel kansen meer en na 15 minuten zet Giovanni de bal voor op Marciano en die weet heel goed waar de bal naartoe moet 2-0 !!! Toch nog een kans voor Semper Altius maar Issam komt goed uit de goal en schiet de bal hard weg! Super gedaan!
RUST 2-0 voor DUNO
Tijdens de rust even in de dugout, iets drinken en veel tips van Nathan, het ging nog niet zoals het moest gaan! In de 2e helft stond Yassinne in de goal. Semper Altius kreeg meteen de kans om hem te testen met een hard schot maar Yassinne had een goede redding en het bleef 2-0. Na 9 minuten in de 2e helft vonden onze jongens het tijd worden dat zij weer wat gingen laten zien, Damian paste de bal naar Marciano en ja hoor hij schiet hem er hard in: 3-0! Vervolgens een hard schot van Levi maar helaas ging deze net over, ook Djordi wist de bal er niet in te krijgen, net naast.
Na 19 minuten kreeg Djordi de bal doordat deze afketste van de keeper en hij schiet hem er direct in: 4-0. Opnieuw na 23 minuten krijgt Levi de bal via Ingmar voor de goal en hij schiet hem er ook direct in: 5-0 Met nog 1 minuut te spelen nog een laatste kans voor Duno: na een terugspeelbal van Semper Altius wist Djordi de bal een tik te geven en maakte er nog 6-0 van. Jongens de 2e helft hebben jullie weer laten zien een terechte kampioen te worden! Succes op de training maandag en woensdag een goede oefenwedstrijd!
Volgende week de laatste wedstrijd tegen Quick thuis om 9.30 uur veld 1A: kom deze jongens eens zien spelen in hun kampioenswedstrijd! De spelers, maar ook de ouders, hebben er zin in. TOETERS zijn welkom! Na afloop hoorde we in de kantine dat mede kampioenskandidaat ODB verloren had waardoor we niet meer van de 1e plek te krijgen zijn! Een top prrestatie van dit team onder leiding van Nathan! Lia