DUNO E3 laat spannende, sportieve en leuke pot voetbal zien en vermorzelt FC 's-Gravenzande: 8-3!

10 december 2011 0:00

FC 's-Gravenzande - DUNO E3 3-8

Het was wel weer erg vroeg deze zaterdagochtend, maar de E3 was er klaar voor. In het donker en zonder trainer/leider Richard (hij was ziek, beterschap gewenst) traden we in 's Gravenzande aan tegen hun E6. De tegenstander bestond uit een team met uit de kluiten gewassen jongens. Gelukkig liet de E3 zich daardoor niet van de wijs brengen. Met Rob en Tom langs de lijn als coaches gingen we voortvarend aan de slag. Met een heuse hattrick van Olav Ruijl gingen we met een 0-3 voorsprong de rust in. Na rust scoorde Olav er nog twee en wisten ook Craig, Jason en Jay het doel te vinden. De tegenstander stribbelde nog een beetje tegen en legde er ook drie in. Maar de wedstrijd werd overtuigend door onze E3 gewonnen met 3-8. Een spannende, sportieve en leuke pot voetbal gezien.