E3 gaat aan top de winterstop in!

15 december 2013 0:00

HVV - DUNO E3 1-11

Het was even puzzelen voor de trainers van de E3. Door het ongebruikelijke tijdstip van de wedstrijd (aanvang 14.30 u) tegen HVV was het team niet compleet. Gelukkig konden keeper Rowan, Elian en Joel de E3 uit de brand helpen. Dank je wel, alle drie!

Onder een aangenaam maar voor de spelers fel zonnetje ging de wedstrijd van start. Beide teams begonnen enthousiast en al snel opende Lars de score: 1-0. HVV kwam bijna direct terug: 1-1.

Het leek een spannende wedstrijd te worden maar de 1-1 was het laatste succes van HVV. Daarna walste DUNO over de tegenstander heen: Elian (4 goals, waarvan een hele mooie uit de korte corner en een aantal mooie assists) Mick (2 mooie goals) Niels (2 geweldige goals) Koen (1 goal). Lars,die weer als vanouds over al te vinden was en voor mooie assists zorgde, maakte het af op 11-1. Joel en Mark trapten de bal deze keer niet tussen de palen maar werkten alle twee hard en het scheelde een paar keer maar bar weinig.

Het was een leuke wedstrijd om te zien, en je zou kunnen denken dat de verdediging en keeper van DUNO niets te doen hadden. Nou dat klopt wel een beetje en ik zag Rowan in de tweede helft ver op de helft van de tegenstander verschijnen. Die verveelde zich blijkbaar een beetje want de verdediging van Wim en Jojo stond als een huis. HVV werd nog één keer gevaarlijk maar hun aanval werd goed geblokt en onschadelijk gemaakt.

Goed gedaan E3, Joel, Elian en Rowan. Een verdiende eerste plaats in de poule. Nu lekker vakantie vieren en in januari weer knallen….