E3 speelt met vlagen goed voetbal

31 oktober 2009 0:00

HVV E10 - DUNO E3 uitslag 5 - 7 (3 - 3)
Zaterdag 31 oktober moesten we uit voetballen tegen HVV . Dit keer niet zo vroeg dus iedereen lekker uitgeslapen en wel. Noah, Vincent, Carmen, Ezra, Djilano, Ruchir, Joey, Dylan en Gio waren weer van de partij en Moes lag met griep in zijn bedje. Beterschap en hopelijk tot maandag op de training. De E-3 begon zeer sterk aan de wedstrijd en al snel werd het 0-1 door goed combinatiespel. Daarna volgden er genoeg kansen en scoorde Duno nogmaals. Wat er toen gebeurde met het team dat weet niemand er werd ineens niet meer gevoetbald maar het was opeens een weerboel van lange ballen en passes die niet aan kwamen. Waardoor HVV kansen kreeg om ook te scoren. Het was dan ook 3-3 met de rust.
Dennis die zijn donderpreek weer liet horen om zijn team weer op scherp te krijgen heeft gelukkig wel geholpen. De kansen waren er weer en er werd tenminste weer samengespeeld. Het was helaas HVV die op voorsprong kwam door een heel mooi doelpunt en dat deed de E-3 geheel wakker schudden. Ze wilden niet verliezen en alle zeilen werden bijgezet. Door twee keer te scoren uit een corner stonden we weer op voorsprong (pufff). HVV liet de koppies niet zakken en het werden nog spannende minuten voor het einde. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 5-7 maar puur op wilskracht en met vlagen goed voetbal. Jongens en meiden waar is jullie fantastische samenspel gebleven waar ieder zo van genoot? Ik weet dat jullie het kunnen dus vanaf de volgende wedstrijd weer knallen.