Gelukkig scoort E3 ook tegen Monster

30 september 2009 0:00

Monster - Duno E-3 (3-1) Dinsdagmiddag om 17.30 uur speelde de E-3 een oefenwedstrijd tegen V.V. Monster. Vincent was er vandaag niet want die had drumles (onze toekomstige Ceasar Zuijderwijk) en Moes lag met griep in zijn bedje. Beterschap Moes en hopelijk tot zaterdag. Verder was iedereen op tijd en konden we er vol goede moed tegenaan. De eerste helft speelde jullie goed samenspel en ging het gelijk op. Er waren over en weer kansen maar de bal mocht er van DUNO niet in. Helaas kwam Monster toch op voorsprong. De tweede helft was iets minder. Iedereen liep waar die niet moest lopen en veters waren belangrijker. Voor sommige was alles leuker dan de wedstrijd, jammer hoor !!! Er kwamen nog een paar goede kansen, zoals een bal op paal/lat maar helaas de bal wilde er niet in. Gelukkig werd er nog een doelpuntje gescoord. Zaterdag wil ik weer een scherp en goed spelend team zien met veel overtuiging om te winnen. Tineke