E3 wint maar laat toch gaten vallen

14 maart 2009 0:00

Quick Steps E3 - DUNO E3 uitslag 2 - 5
Een lekker zonnetje maakte het vandaag een perfecte voetbaldag. Iedereen was klaar voor de wedstrijd Duno E3 tegen Quick Steps E3. We hadden er zin in. Op Elias na was het team compleet dus we konden er tegenaan. De wedstrijd was nog geen 5 minuten aan de gang of Sven gaf een goede voorzet op Ruben die de bal netjes in de goal van de tegenstander tikte. Niet lang daarna scoorde Amit een doelpunt na een prachtige actie. Helaas verslapte toen de aandacht wat en kreeg de tegenstander meer kansen. Er was onrust in de verdediging en na een kwartier werd het dan ook 2-1. Na de rust ging Duno een paar keer door het oog van de naald doordat de tegenstanders net naast schoten. Gelukkig kwamen we weer terug met een doelpunt van Tristan die de bal even vol op de schoen nam en scoorde. Ruben volgde daarna met het 4e doelpunt waarbij hij de keeper verraste met een schot links onderin. Helaas viel de mandekking bij onze spelers af en toe weg. Twee jongens van de tegenpartij maakten hier goed gebruik van en scoorden zo het tweede doelpunt. Maar gelukkig, na een aantal prachtige kansen, wist Amit nog een laatste doelpunt te maken vlak voor het eindsignaal. 5-2 was dus de eindstand.