Sterk E3 wint bij RKDEO

10 maart 2012 0:00

Pieter Sijbesma

RKDEO E8 - DUNO E3 3 - 4 Na een aantal weken niet gespeeld te hebben, was er vandaag de uitwedstrijd tegen het sterke RKDEO (thuis hadden we met 0-2 verloren van ze). Iedereen was er, behalve Jeremy. DUNO had er deze wedstrijd echt zin in, er was veel strijd en er werd goed overgespeeld, verder werd er op iedere bal gelopen. Lange tijd ging de wedstrijd gelijk op, maar DUNO speelde beter, toch kwam RKDEO op voorsprong door een te scoren uit een hoekschop. DUNO ging nog beter spelen en al werd het 1-1 door Olav, niet veel later scoorde Jay de 1-2 en Luke de 1-3. DUNO stond achterin goed met David en Danique en met Craig als ballenveroveraar voor de verdediging behielden we de voorsprong. Overigens moet opmerkt, dat iedereen keihard werkte en voor iedere bal ging. De terechte ruststand was dan ook 1-3. De 2de helft verliep zoals de 1ste helft met een sterker DUNO, maar een gevaarlijk counterend RKDEO was het opletten geblazen. RKDEO maakte 2-3 en de spanning was weer helemaal terug. DUNO viel aan en was weinig gelukkig, bal van de lijn, net naast, op de lat etc. Uiteindelijk scoorde Jay de 2-4, RKDEO kwam nog terug tot 3-4, maar prima keeperswerk, gedurende de hele wedstrijd van Erik, zorgde er mede voor, dat de overwinning mee naar DUNO ging. De E3 heeft deze wedstrijd prima gespeeld, een goed keeperswerk van Erik, uitstekend verdedigen van Danique, David en Craig, goed middenveldspel met veel loopvermogen van Olav, Luke en Jason en een scherpe spits Jay, die prima tweemaal scoorde. Alle supporters bedankt voor jullie steun aan onze spelers en voor een ieder een goed weekend. Volgende week spelen we thuis tegen s'Gravenzande om 08:30!!!! Richard (06-22248031) Leider E3 Trainer E3/E4