Genieten van DUNO E3: Quick Steps met 8-1 verslagen

6 april 2009 0:00

Daan de Ligt

Terwijl ik dacht dat het een typische zonnebrilochtend zou worden bleek het behoorlijk koud en grijs te zijn op het Duno complex. Met onze complete groep van 10 man en de meeste wedstrijden met 8 man gespeeld hadden we dit keer een tegenstander met maar 7 man in het veld. Dus moest er wat geimproviseerd worden met het vaste 2 - 3 - 2 systeem en een extra wissel.
JONGENS WAT HEB IK GENOTEN VAN DE WEDSTRIJD
Er werd lekker overgespeeld en ook goed gecombineerd en we stonden met 2 nul voor bij rust. Ook onze tegenstander kreeg een aantal echte kansen maar Ricardo stond weer ouderwets klasse te keepen. Na de rust bleek dat de conditietraining van Fred wel degelijk vruchten afwerpt want jullie bleven gewoon doorlopen waar onze tegenstander het steeds moeilijker kreeg en het werd dan ook een doelpunten feest.
Elias en Adair - jullie waren weer lekker op dreef als onze vaste terriers in de verdediging.
Sven - Ook bij het verliezen van een direkt duel ging je toch weer achter de tegenstander aan, complimenten.
Glen - a la Arjan Robben altijd gevaarlijk op links met je mooie acties.
Bryan - Je liet mooie acties zien en ik wist niet jij zo hard kan lopen aan die rechterkant.
Robert - Zowel verdedigend als aanvallend sta jij prima je mannetje met je overzicht.
Ruben - Je bent altijd een echte scherpe spits.
Ahmit - Die assist op Tris vond ik echt grote klasse.
Tristan - Die lob over de keeper na die pass van Ahmit had je goed gezien.
Ik moet eerlijk toegeven dat ik bij het leiden van de wedstrijd de doelpuntenmakers een beetje ben kwijtgeraakt en ze daarom ook niet apart vermeld om fouten te vermijden.
Verder wil ik nog de volgende ouders apart hartelijk bedanken: Edmond, Arie & Sharmila die op het laatste moment bereid waren om bardienst te draaien. Rob die ondanks zijn drukke werkzaamheden toch tijd kon maken om te fluiten.