E3 pakt punt bij Laakkwartier

21 november 2011 0:00

Zaterdag 19 november 2011 11:15 uur

LAAKKWARTIER E4 - DUNO E3 3-3

Vandaag een uitwedstrijd tegen hetzelfde Laakkwartier (beker) op het korte veld. De tegenstander zag er iets anders uit dan vorige keer, maar fysiek zagen ze er weer sterk uit.

DUNO speelde vrij en makkelijk. De bal ging goed rond en er werd direct druk op de tegenstander gezet. Achterin werden de ballen goed verwerkt en schakelde DUNO snel om van de verdediging naar de aanval. DUNO speelde sterk en kwam dan ook terecht op 0-1 door en Olav en niet veel later op 0-2 door Luke. Een aantal grote kansen volgden nog, waarbij regelmatig de keeper van Laakkwartier in de weg lag of de paal werd geraakt door Jeremy. De corners van ons waren zeer gevaarlijk, maar leverden jammer genopeg geen goals op. Achterin stond het goed, de verdedigers hadden snel de bal of anders stond Erik op zijn plek. Dit alles leidde tot een terechte ruststand van 0-2.

Voor de 2de helft moest ik weg ivm zelf voetballen. DUNO kreeg een tegengoal uit een hoekschop, die in de buik van Erik belandde, waarnaar de bal in de goal verdween: 1-2. DUNO zette aan en kwam op 1-3 door Jay. Laakkwartier zette alles op alles en zette ons verder onder waardoor het uiteindelijk 3-3 werd. DUNO had meer verdiend, dan een gelijkspel, maar toch is gelijkspelen bij Laakkwartier een goede prestatie.

De E-3 heeft deze wedstrijd goed gespeeld en waren niet onder de indruk van de fysiek grote tegenstander. Iedereen heeft goed gespeeld en dit geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden.
Deze keer geen feiten van de spelers, aangezien ik maar een helft heb gezien, maar iedereen heeft het prima gedaan!!!

Alle ouders, opa's, oma's en andere supporters weer bedankt voor jullie steun.
Volgende week thuis tegen RKDEO en dan gaan we weer voor de overwinning!!!