DUNO E3 knokt maar komt te kort bij HVV

9 april 2012 0:00

Zaterdag 7 april 2012 11:30 uur HVV E9 - DUNO E3 3 - 1 Na drie overwinningen en een gelijkspel gingen we vol goede moed naar de uitwedstrijd tegen HVV. We hadden al twee keer eerder tegen hun gespeeld en beide malen was de wedstrijd in een gelijkspel geëindigd. DUNO werd direct vastgezet door HVV en kreeg weinig ruimte om eruit te komen mede door het fysieke en felle spel van HVV. De achterhoede stond goed met Danique en David en Erik keepte een prima 1ste helft. Het middenveld met Luke, Craig en Jason moest hard werken om in balbezit te komen en om door de stoten naar de voorhoede met Jay en Jeremy, dit lukte niet altijd, waardoor we lange tijd onder druk stonden. Langzamerhand in de 1ste helft kwam DUNO in de buurt van het HVV doel en kreeg een aantal kleine kansen. De ruststand was dan ook 0-0. De 2de helft gaf hetzelfde beeld als de 1ste helft en het werd duidelijk, diegene die het eerste zou scoren zou gaan winnen. HVV counterde uit een hoekschop van DUNO en scoorde de 1-0. DUNO moest nu nog meer op de aanval spelen en risico's nemen. Een afgeslagen DUNO aanval leverde de 2-0 en ook de 3-0 viel op deze wijze. Het middenveld was reeds met de aanval bezig en te laat terug mee te kunnen verdedigen. DUNO ging gelukkig goed door en scoorde na goed doorzetten van Jeremy, Luke en wederom Jeremy de 3-1 en dit was ook de eindstand. De E3 heeft deze wedstrijd goed samengespeeld, maar kwam tekort met het fysieke en felle spel van HVV.Alle supporters wederom bedankt voor jullie positieve steun aan de spelers. Volgende week spelen we uit tegen een van de koplopers Nootdorp om 08:30!!!! Richard (06-22248031) Leider E3 Trainer E3/E4