DUNO E4 wint ruim

30 september 2012 0:00

DUNO E4 - Vredenburch E6 6 - 0 Enkel de Diehards van DUNO E4 waren ruim op tijd aanwezig op het DUNO terrein voor de wedstrijd tegen Vredenburch E6. Beide coaches waren enigszins verlaat...maar het scorebord stond alweer paraat. De wedstrijd begon. Na enkele minuten bleek al dat de teams aan elkaar gewaagd waren. DUNO E4 speelde mooi over en zochten elkaar goed op. Met Mark, Lars en afwisselend Mick en Quinten voorin. Jonathan en afwisselend Mick en Koen in het middenveld en het ijzerstrerke verdedigingsduo Rick en Alessi achterin. En niet te vergeten ons kopstuk Thijs op doel. De eerste helft bleek DUNO E4 al gauw handiger met de bal en hadden een paar mooie kansen. Ook Thijs kreeg meerdere ballen om zijn oren, maar was balvast. Rick en Ales konden eveneens geen tel stilstaan en met succes het bleef nul voor de tegenstander. De voorhoede leverde vervolgens knapwerk. Lars had een paar mooie kansen en vuurde enkele kanonskogels af. Maar Quinten was oppermachtig en scoorde 2 keer. Wellicht wat mazzel maar dat stond alvast mooi op het scorebord. Met blije gezichten de rust in. Alhoewel DUNO E4 bekend staat om het inzakken in de 2e helft was daar nu geen sprake van. De heren waren niet te stoppen. Mick en Mark speelde nu de boventoon. Mick meldde dat zijn moeder meerdere malen. Mam let nu toch eens op!!! En ja hoor daar scoorde Mick Yeah! Vlak daarop was er eindelijk een mogelijkheid die Mark wel mocht afmaken na zeker twee keer eerder gestoord te zijn. Wat steevast het commentaar "wat is er nu WEER aan de hand" opleverde. Eindelijk mocht hij zijn klusje klaren 4-0. De heren liepen over van enthousiasme, het spel ging door de heren beleven zich concentreren op het scoren en verdedigen. De vele mooie lange knalharde corners van Lars leverde dan wel geen doelpunten op, in het vrije veld kwam na het bekende dribbelen van Lars een mooi vlijmscherp doelpunt. Het spel werd wat zenuwachtig, de tegenpartij raakte meer en meer gefrustreerd en verlegde de focus op de verdediging op Mick en Mark. Ruim baan voor Jonathan dus. Deze dook uit het niets op en scoorde doelpunt nummer 6. Mooie wedstrijd, goed gespeeld op naar de volgende!