18 maart 2013 0:00

‘s Morgens in de vroegte….koud en guur, zaterdag 16 maart.
De mannen van de E4 leken geen last te hebben van de lange landelijke winterdip:
Vol overgave stortten ze zich in de wedstrijd tegen de koplopers, DHC.
En hoe….. de eerste helft was voornamelijk DUNO in balbezit. Er werd zeer goed samengewerkt en ook de techniek van de heren mocht gezien worden. Het goede samenspel werd al snel beloond:
Lars paste op de "voor open doel staande" Quinten, die de bal er , volgens het boekje, keurig in schoot: 0-1
Het spel werd snel hervat. De achterhoede dichtte de zaak goed af: Rick liep de spits behoorlijk in de weg en door Aqiels voetenwerk werd de bal keurig in de goede richting gemanoeuvreerd.
Thijs, onze goed zichtbare keeper (het knalgele shirt was weer spik en span) hoefde er in de eerste helft dan ook nauwelijks aan te pas te komen.

De bal werd door de middenvelders Rahil en Mick snel doorgegeven aan de voorhoede.
Alwaar zeker Lars als een bliksemschicht nauwelijks bij te houden was door de tegenpartij.
Een corner a la Lars ( met effect dus) draaide de bal prachtig in het doel en zorgde voor de 0-2.
DHC liet dit niet op zich zitten en wist door de verdediging heen te breken: 1-2
Onrust, veroorzaakt door enige vermoedelijke partijdigheid van de scheids, na twee stevige overtredingen van DHC, sloot de eerste helft af.
De tweede helft begonnen de mannen wat minder vastberaden (wellicht nog aangeslagen van de onrust?) en lieten een rommelig spel zien. Koen en Mick waren op vele posities te vinden en maakten de nodige kilometers. Als ervaren CPC-loper wist Koen dit gelukkig goed te hendelen.

De tegenpartij maakte gebruik van het ontbreken van het overzicht bij onze mannen en door een gevalletje "panna" werd het 2-2.
De verdediging liet wat gaatjes vallen. Gelukkig wist Thijs duikvaardig de bal voor de doellijn te houden. Langzamerhand kwamen de mannen weer iets beter in hun spel.

Mark zat die 2-2 niet lekker en besloot daarom de bal maar eens in het net te schieten: 2-3
DHC vond het helaas nodig dit doelpunt snel te beantwoorden: Een prachtig genomen corner draaide de bal via de lat achter Thijs…onhoudbaar..3-3, tot grote frustratie van Thijs die alles uit de kast had gehaald en uitgestrekt in de modder (nog spik en span?)op de grond lag.

Er resterden nog 6 minuten…vrij onverwachts wist DHC een gaatje in de verdediging te vinden en maakte de wedstrijd af met 4-3.
Terechte teleurstelling droop van de gezichtjes van onze mannetjes, die voor hun goede samenspel zeker de overwinning hadden verdiend, maar helaas…DHC wist hun weinige kansen efficient te benutten.
Ondanks de teleurstellende eindstand hebben we kunnen genieten van een prachtige wedstrijd:
De mannen stonden en speelden als een team. Complimenten heren!