E4 speelt een van allerbeste wedstrijden van het seizoen

11 april 2011 0:00

175359 09-apr 08:30 DUNO E4 Escamp hsv E5

Dit was één van onze allerbeste wedstrijden van het seizoen! Wat een genot was het om ernaar te kijken. In de eerste helft hadden we het beste van het spel, al was de tegenstander af en toe gevaarlijk, vooral bij afstandsschoten.

De weersomstandigheden waren zaterdag erg ons gezind en de wedstrijd was erg leuk om naar te kijken en toch zeker voor de toeschouwers en voor de leiding van de E4. De bal ging lekker heen en weer van voet naar voet en als ik eerlijk ben dan leek het wel een beetje op Ajax van in de jaren 90 (toen Ajax nog echt prijzen won, hahaha) maar goed, we kregen veel kansjes in de eerste helft, Casper maakte 1-0. Na 20 minuten kwam de 2-0 ook door Casper. we kregen veel kansjes , maar die wilden er maar niet in. Hicham scoorde kort daarna de 3-0. Hsv Escamp kwam terug en scoorde 3-1. Na een paar minuten de 3-2, opletten jongens !! na de rust (pauze) kregen wij ook wat kansjes en die gingen er gelukkig wel in, want Anish scoorde na een aantal minuten, na rust de 4-2 binnen en na een tijdje was het Hicham , die de 5-2 op het scorebord zette en na nog wat kansjes en een aantal hoekschoppen werd het een paar minuten voortijd 6-2 door Casper, die op de goede plek stond om die bal in het net te schieten en wij hadden een hele goeie scheidsrechter en dat mag ook wel eens gezegd worden toch .! Na een hele goede samenspel van hsv escamp ,scoorde ze weer 6-3.
Duno begon goed druk te zetten en voor we het in de gaten hadden stond het 7-3 (casper)
Dit was de eind stand. (prachtig)
P.S. Ik hoop dat wij de volgende keer weer zo goed spelen, als tegen Hsv Escamp en het belangrijkste is om niet bang te zijn van de tegenstander en dan komt het altijd goed en je kan beter van je eigen kracht uit gaan dan dat je naar de tegenstander kijkt!
Leider E4: Hakim EL-faquir