E4 verslaat Loosduinen

30 november 2009 0:00

Den Haag, 21-11-2009 Loosduinen-hsv Duno E4 2-6
Eindelijk na 2 wedstrijden niet te hebben gespeeld konden eindelijk onze stervoetballers weer aan de bak. Wij (Errol&Reza) merkten en konden goed zien dat ze wedstrijdritme miste. De wedstrijd liep moeizaam. Ze moesten elkaar zoeken e.d. Maar niet getreurd de spirit zat er wel in. Ondanks dat we 2 wedstrijden niet hebben gespeeld is het in de najaarscompetitie spannend. Want het verschil is 4 punten. Oke terug naar de wedstrijd. Na enkele minuten te hebben gespeeld ging het gelijk op. Uit eindelijk wisten onze jongens de openingstreffer te maken 0-1. Loosduinen wist gelijk daarna de gelijkmaker te maken 1-1. Na de jongens te hebben aan gemoedigd wisten ze de draad weer op te maken en werd het 1-2. We gingen de rust in met 1-3 uit mijn hoofd. In de rust de tactiek besproken om Loosduinen zo weinig mogelijk ruimte te geven en gebruik te maken van de ruimte. Dit werpte zijn vruchten af en het werd al snel 1-4 en zelfs 1-5. Helaas werden onze jongens een beetje overmoedig waardoor Loosduinen wist te scoren 2-5. Loosduinen rook naar meer en wist de druk hoog te houden. Hierdoor zorgde zij wel voor meer ruimte. En die wisten wij ook te benutten door een counter 2-6. Helaas werd er een doelpunt eerst toe gezegd en later alsnog werd afgekeurd. Na overleg te hebben gehad met de scheids mocht dat niet baten waardoor het 2-6 is gebleven. Wederom weer een topprestatie jongens! Volgende week zaterdag spelen onze toppers uit tegen HBS, dus jongens blijf zo voetballen als jullie dat doen. Dus alles op alles om deze wedstrijd te winnen. Hierdoor is het puntenverschil nog maar 1 punt uit mijn hoofd. Nu heb ik vernomen dat de 2 wedstrijden die niet zijn door gegaan worden ingehaald en wel op 5 december uit tegen Wateringseveld. Als wij deze ook winnen is het wat ik heb begrepen jullie gelukt om najaarskampioen te worden. Dus is het wel de bedoeling dat we blijven winnen en spelen zoals jullie het altijd doen. De volgende wedstrijd die ook was afgekeurd en ingehaald word daarvan is de datum nog onbekend. Verzoek aan de ouders om de Dunosite in de gaten te houden onder het kopje speelprogramma.