Zinderende en welverdiende gewonnen wedstrijd DUNO E4

5 november 2012 0:00

DUNO E4 - GDA E7 1-0

Van de reporters E4 Quinten en Mama Mona

De nieuwkomers Rahil en Akiel hadden als echte diehards van de week driftig in de stromende regen getraind. En dat was te merken een vliegende start in de wedstrijd tegen GDA E7 was het gevolg. Waarbij Akiel en Rik het tweemansschap in de verdediging vormde. Rahil, Koen, Jonathan en Mick in wisselende samenstelling het middenveld vormde. Eindelijk kon door de komst van de nieuwelingen gewisseld worden. Hoewel dat menig keer een boos gezicht opleverde richting de wisselcoach John K. De spits werd even eens in wisselende samenstelling gevormd door Quinten, Mark en Lars. Ook de balvaste standvastige Tijs stond in zijn doel weer paraat. Hoewel GDA E7 een maatje groter waren konden onze mannen ze goed aan. Het spel ging gelijk op aan beide kanten veel balverlies, veel gegoochel en ook enorm veel kansen. Scheids/coach John P kon dan ook geen tel stil staan.

De eerste helft verliep wat rommelig aan beide kanten. Koen had door het gegoochel van GDA even de bal niet in het vizier en draaide in het rond. Akiel maakte op zijn beurt met zijn benenspel het de tegenstander moeilijk. Quinten, Mick en Mark hadden, naast het latje tik, meerdere mooie kansen. Maar hoewel klein van stuk liet de keeper van GDA E7 zich niet kisten. Meerdere malen redde hij zijn team. Onze Tijs liet ook het betere keepwerk zien en stuurde zijn team goed aan. Uiteindelijke maakte DUNO Mick attent gebruik van een afgeslagen aanval en scoorde de 1-0. Opgelucht gingen onze mannen (en hun ouders) de rust in. Hier zou best weer een winst in kunnen zitten. De tweede helft begon dan ook weer vlot. Zeker aangezien Lars weer duidelijk van de partij is. Geen bal te ver voor Lars hij komt er wel aangesneld. Rahil liet prima doorsteek werk zien. Rik en Jonathan lieten mooi verdedigingswerk/ reddingspogingen zien zoals we dat van hen kennen. Daardoor bleef de teller op 1-0. Kortom het team staat als een huis met inmiddels 6 punten op zak.