E4 geeft niet op

17 oktober 2009 0:00

Duno E4 - ODB E2 uitslag 3 - 2 (1 - 1)
Vanochtend (17-10-09) moesten wij om 9 uur verzamelen bij Duno voor een bekerwedstrijd tegen ODB. Nikan en Marius konden er helaas niet bij zijn, maar de keeper van de E2 kwam ons bijstaan, zodat wij niet zonder keeper hoefden te spelen. In de kleedkamer hebben wij eerst nog even gezongen voor Errol omdat hij vandaag .. jaar is geworden en dus jarig was!! NAMENS IEDEREEN VAN DUNO E4 NOGMAALS GEFELICITEERD ERROL….
Klokslag half tien mocht ODB aftrappen en de wedstrijd ging van start. Vanaf het begin was duidelijk te merken dat beide teams er zin in hadden en alles op alles zetten om het eerste doelpunt te maken. De bal was geregeld op beide helften te vinden en de verdedigers van de twee teams moesten hun best doen om de bal tegen te houden. Na 20 spannende minuten kon Ömer (met een pass van Sidney) een schitterende goal maken waardoor wij op voorsprong kwamen te staan. Helaas was dit van korte duur, want na enkele minuten kon ODB door de sterke verdediging van Duno heen en maakte de gelijkmaker. Met 1-1 gingen wij de rust in.
De tweede helft werd afgetrapt door Duno en de spelers waren gedreven om het tweede doelpunt te scoren. ODB kon helaas na enkele minuten de tweede goal maken waardoor zij op voorsprong kwamen te staan!! De reactie van Duno was overduidelijk: WIJ WILLEN WINNEN en na schitterend spel van onze jongens kon Sidney gelijkmaken. Je merkte duidelijk dat beide teams de bekerwedstrijd niet zomaar zouden opgeven en door wilden naar de volgende ronde. Met een 2-2 resultaat waren onze spelers niet tevreden en door deze instelling kon Adir het winnende doelpunt maken waardoor Duno met 3-2 de wedstrijd won! TOP GESPEELD JONGENS!! HET WAS HEEL SPANNEND, BEDANKT!