EN NU MET DE JUISTE KOP: DUNO E4 goed voor zevenklapper tegen Semper Altius

22 oktober 2012 0:00

DUNO E4 - Quick Steps 7-2

Van de reporters E4 Quinten en Mama Mona

Het was vroeg afgelopen zaterdag. Om 8:15 verzamelen op het thuisfront dat dan weer wel. Met dit keer als tegenstander Semper Altius E4 met maar liefst drie meiden. Dat blijft spannend voor onze mannen van E4. Het spel ging fris van start. Met op doel Tijs, Rik en Jonathan als de verdedigers, Koen en Mick in het midden en Mark en Quinten voorin. Lars ontbrak deze vertoefde nog op Dubai, zo kwam Opa melden. In de 1e helft vloog Jonathan weer van de ene naar de andere kant. Koen en Mick toonden zich ware balkunstenaars en Quinten had daar ook weer een handje van (nu ja met name om weer hens te voorkomen). Mark had als aanvoerder dus zijn handen vol. Al gauw had Mark er genoeg van er moest gescoord worden en wel nu. Zo gezegd zo gedaan Mark maakte de eerste treffer. Zo 1-0 op het scorebord. Deze stond wederom paraat dit keer zelfs met afstandbediening! De mannen van DUNO E4 kwamen goed op stoom en voerde de druk op. Zochten en vonden elkaar. Mooi samenspel door onder andere Jonathan en Koen. Tijs de keeper had menig doelschot te verwerken maar was balvast de spelers van Semper kregen geen enkele kans in de 1e helft. Quinten maakte handig gebruik van het balverlies van de keeper van Semper Altius E4, welke niet zo balvast bleek als onze Tijs, en scoorde zijn eerste deze wedstrijd. Met 2-0 de rust in.
Met enige vertraging (de scheidsrechter was zoek en werd gevonden door coach John (Tijs)) startte de 2e helft. In zelfde samenstelling als de 1e helft John (Mark) had besloten om zijn winningteam niet te veranderen. Vrij snel na aanvang deed Quinten wederom zijn trucje bij de keeper van Semper. Beetje geluk misschien, maar dat mocht de pret niet drukken. Na wat onnodig balverlies door onze mannen kreeg Mick de bal onder controle en schoot de 4-0 erin.

De spelers van Semper bleven goed door voetballen. Mooie lange ballen en hadden een fiks aantal kansen, maar helaas even later was weer de beurt aan DUNO-Mark die loepzuiver de bal erin schoot. Daarna hadden de DUNO mannen wat last van een energiedipje; paar valbeurten en Rick die tot tweemaal toe op zijn enkel werd getrapt. Het spel ging echter gewoon door. Helaas voor de keeper van Semper stond Quinten weer paraat bij het doel en maakte wederom gebruik van het balverlies en scoorde weer. En even later weer dit tot grote onvrede van de arme keeper van Semper. Echter lieten de spelers van Semper het er niet bij zitten. Deze kwamen nu dan echt op stoom. Tot twee keer toe knalden zij de bal erin. Op het scorebord prijkte winst voor DUNO E4 7-2! Zou het dan toch aan het scorebord liggen………