DUNO E4 onderuit tegen hekkesluiter

23 februari 2013 0:00

DUNO E4 - RAS E2 4 - 8 De mannen van DUNO E4 staan sinds vorige wedstrijd bovenaan. De wedstrijd tegen de hekkensluiter RAS E2 beloofde een eitje te worden. Bij aanvang van de wedstrijd leken de RAS spelers al een maatje groter (volgens onze mannen 7 E1 spelers en 2 maar van het eigenlijke elftal). Tijdens de wedstrijd was dat niet anders Tijs had zijn handen vol. Evenals de eneverdediger die wel op zijn plek bleef Rick. De rest van de mannen bleven allemaal voorin al dan niet struikelend over elkaar. Jammer!! John P bleef braaf aanwijzingen geven. De elastieken benen van Rahil lieten weer mooie ballen zien,maar zonder resultaat. Halverwege de eerste helft was het eindelijk raak. Lars gaf vlak voor doel de bal een knal en via het hoofd van Quinten kwam deze in hetdoel inmiddels had RAS er al 3 in. Maar hoe hard Mark en Mick ook werkte, Jonathan rende, Quinten en Lars stuiterde het wilde niet meer aan de DUNO zijde RAS scoorde daarentegen wel nog 1 keer. De rust kwam eindelijk. Wat ook gezegd mag worden is dat de jeugdige scheidsrechter erg goed floot De tweede helft startte DUNO E4 goed. Eindelijk regende het doelpunten op naam van Mark, Quinten en Mick. DUNO E4 had veel kansen, RAS minder maar benutte er meer. De DUNO E4 ouders leefden erg mee. Het mocht echter niet baten onze mannen verloren met 8-4. Mona