DUNO E4 doet het weer goed

26 september 2009 0:00

DUNO E4-Quick E9
Vanochtend (260909) stonden de spelers van E4 weer fris en vroeg weer klaar om een wedstrijd tegen Quick te spelen. Casper kon er helaas niet bij zijn wegens een afspraak buiten de stad. Heerlijk weer en de jongens hadden er zin in.
Quick mocht aftrappen en vanaf het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Beide teams zetten alles op alles om een doelpunt te maken en de eerste schot in de roos kwam van DUNO natuurlijk !! Adir scoorde een schitterende goal over het hoofd van de keeper en DUNO kwam op voorsprong. Quick gaf zich niet gewonnen en deed zijn best om de gelijktreffer te maken door steeds de verdediging van Duno aan het werk te zetten. De verdediging en de keeper deden hun best, maar konden niet voorkomen dat Quick met een tegendoelpunt gelijk kwam te staan. Terwijl wij allemaal dachten dat wij met een gelijkspel de rust in gingen scoorde Sidney met een pass die langzaam en zeer mooi langs de keeper van Quick zo in het doelpunt terecht kwam. Het was als pass bedoeld maar kwam in het doelpunt terecht!!
Met een 2-1 voorsprong gingen wij de tweede helft in. Kadir gaf steeds aan even vóór te willen spelen en na een wissel bewees Kadir ook vóór een goede speler te zijn door gelijk een doelpunt te maken en weer netjes terug te gaan naar zijn plaats als laatste man. Met een 3-1 voorsprong dacht Duno de overwinning in handen te hebben, maar Quick gaf niet op en scoorde na enkele minuten een tegentreffer waardoor ze weer met maar 1 punt achter kwamen te staan. Duno deed zijn uiterste best om hun voorsprong te vergroten. Na een mooie pass van Sydney naar Nikan wist deze de vierde treffer te maken waardoor Duno op 4-3 voorsprong kwam. Dit werd versterkt door een schitterende kopbal van Gregory naar Nikan die de bal zo in het doel kon schieten. Quick wist nog net voor het einde van de wedstrijd nog een tegentreffer te maken waardoor DUNO met 5-4 van Quick wist te winnen.