Nederlaag E4 bij Loosduinen

14 januari 2012 0:00

Loosduinen E4 - DUNO E4 3 - 1 Ja onze E4 had het een beetje moeilijk na de winterstop. Loosduinen, waar we thuis met 1-0 van hadden gewonnen was nu ineenseen geduchte tegenstander.Na een snelle voorsprong van Loosduinen moesten we even bijkomenen was het Nick, na een prima loopactie,die de gelijkmaker aantekende.Dat hij daarmee gelijk al z,n kruit had verschoten was wel erg jammer. Tot de rust ging het verder gelijk op en tot ver in de 2e helft ook wel,maar na een leuk kwartiertje van ons, naar hun doel, hadden we eigenlijkruim voor moeten komen te staan,kansen genoeg maar geen goals.Loosduinen nam het aanvallen van ons over en scoorde vrij gemakkelijk2 goals en stonden we 1-3 achter,dat werd ook de eindstand.
Moet toch wel zeggen dat het plezier er gelukkig in bleef maar het ontbraksoms aan een totale inzet, misschien wat conditiegebrek etc.Om zulke wedstrijden om te zetten naar winst dienen we met z,n allen, vanuitjezelf,te knokken voor iedere bal. Niet alleen maar van wandelen naar hollenals dat vanuit de zijlijn wordt gevraagd,kom op jullie kunnen best beter.Ook de positie,s in het veld,wat we van te voren afspreken,zijn belangrijkom een gespreid speelveld te verkrijgen. Nu zag ik toch weer het weglopen
van je plek en stonden we vaak met drie spelers bij elkaar en dat kan nietmeer voor 2e jaars E spelers.We gaan as Zaterdag gewoon weer proberen om dit te verbeteren en julliezullen zien dat resultaat niet uitblijft. Jan