E4 maakt het dozijn vol

31 oktober 2009 0:00

RAVA PEC comb. E3 - Duno E4 Uitslag 2 - 12 (1 - 4)
Vanochtend (311009) moesten wij uitspelen tegen Rava Pec comb. E3. Wij verzamelden om half negen bij Rava en dit was iets te vroeg, want bijna iedereen was ietsjes later (wel op tijd voor de wedstrijd natuurlijk). Nick en Karan konden er helaas niet bij zijn en met 9 man waren wij klaar om te knallen. Voor ömer was deze wedstrijd extra spannend want hij moest tegen zijn oude teamgenoten spelen!
Duno mocht de aftrap voor zijn rekening nemen en na een aantal minuten konden wij merken dat de herfstvakantie net achter de rug was. Iedereen moest weer aan elkaar wennen. Duno deed zijn best om te scoren, maar Rava deed dat ook en de bal ging maar heen en weer zonder resultaat. Na een kwartier gespeeld te hebben kon Duno eindelijk door de verdediging heen en scoorde het eerste doelpunt. Helaas was dit van korte duur want Rava sloeg terug en kon langs onze verdediging en scoorde! Duno was even in shock, maar wilde niet de rust in met een gelijkspel. Duno zette alles op alles en scoorde het tweede en het derde en….het vierde doelpunt waardoor we met een 4-1 voorsprong de rust ingingen. Duno E4 was de herfstvakantie weer vergeten en was weer terug!!
De tweede helft werd afgetrapt door Rava. Rava deed zijn best om de achterstand in te halen maar helaas. Duno bleef maar scoren en scoren en scoren. Rava kon net een tweede doelpunt maken, maar dit was niet genoeg. Ik kan helaas niet alle doelpunten meer beschrijven, maar Duno ging met 12 doelpunten naar huis. Resultaat : Rava Pec comb. E3 - Duno E4 2-12.