E4 onwaakt uit hun winterslaap

6 maart 2010 0:00

Semper Altius E2 - Duno E4 uitslag 4 - 10
Bij het wakker worden zagen wij de zon schijnen en vader en zoon dachten beiden dat wordt een mooie dag om te voetballen. Hopelijk had iedereen die gedachte totdat we buiten waren, bleek het toch wat fris te zijn. Ondanks dat het wat fris was mocht het de pret niet drukken. Na een stevig ontbijt op weg naar Rijswijk. Aangekomen aldaar troffen we de rest aan van het team. In de kleedkamer een flinke pep talk gehouden en nog eens kort gesproken over de wedstrijd van vorige week. Met 1 mededeling en dat was dat de verdediging pot dicht moest zijn en er weer een team moet voetballen.
Aangekomen op het achterste veld waaide wij en stonden wij allen flink te kou bekken. Wat een tochtgat was dat zeg. Maar goed onze toppers stonden in positie om de wedstrijd aan te vangen. De tegenpartij liet al snel zien dat ze elkaar blindelings op het veld wisten te vinden. Onze jongens waren even de kluts kwijt. Na een oplettende Nikan die de bal wist te veroveren wist hij uit een onmogelijk hoek de openingstreffer te maken 0-1. Al snel wist de tegenpartij de gelijkmaker te scoren 1-1. Dit door een fout van onze eigen verdediging die nog stonden te slapen en door het geschreeuw van onze top keeper mocht het niet baten om onze boys wakker te krijgen. Dit bleef zo in de hele 1e helft! Ik vond dat we slecht voetbalde, er was geen team zoals wij leiders en toeschouwers van onze toekomstige voetballers gewend waren. Maar goed het was koud, laten we het daar maar ophouden en terug naar de wedstrijd. Wederom wist Nikan de bal snel te veroveren als ook te scoren 1-2. Volgens mij gingen wij ook zo de rust in. Jongens en toeschouwers sorry als ik het fout heb! In de rust de jongens eens flink toe gesproken en aangemoedigd met de hoop dat we deze pot flink eens konden winnen. Want onze geduchte tegenstander HBS staat bovenaan en wij 2e. HBS staat met punten bovenaan maar ons doelsaldo is beter, dus maar hopen dat HBS verliest of gelijk speelt. Want aankomende zaterdag spelen wij thuis tegen hun. Dus allen kom kijken hoe onze E4 het tegen HBS doet. Terug naar de wedstrijd. Met deze boodschap om eventueel kampioen te worden zullen de boys het toch beter moeten doen.
Ik geloof zelden in wonderen maar wat er in de 2e helft gebeurde weet ik niet maar het leek wel of ze ineens uit hun winterslaap kwamen. Adeir die ik rechts in de verdediging heb gezet vanwege een geblesseerde Karan (lelijk ten val gekomen tijdens een duel) wist vanuit zijn positie regelmatig een mooie aanval op te zetten. Hij wist zelfs te scoren. Kadir onze vertrouwde laatste man samen met Marius onze keeper wisten zij de boys van de verdediging goed aan te sporen. Gregory die links in de verdediging stond wist van de andere kant de aanval op te zetten. Casper op het middenveld die een hatrick wist te maken zoals we ook van hem gewend zijn. Ibo onze kleine stoorzender op het middenveld wist goed werk te verrichten door de druk op te voeren bij de tegenpartij. Ömer onze kleine spits wist ook te scoren maar ook goed voorin wist te storen waardoor de tegenpartij de bal niet of nauwelijks kwijt kon. Nikan en Sydney beiden vleugels spelers kwamen tijdens de 2e helft beter tot hun recht. Ze werden door een ieder van ons team goed aan gespeeld en de bal goed voor te leggen. Kortom het was weer een genot om naar onze dream team E4 te kijken want de wedstrijd hebben zij dik gewonnen met 4-10.
Blijf zo voetballen als een team jongens! Blijf in jullie zelf geloven dat wij dit jaar kampioen worden want dat worden we. Dat kan alleen door inzet, motivatie en geloof in het team! Echt top!!!!