DUNO E4 speelt, met dank aan KMD, leuke oefenpot

4 december 2011 0:00

Vriendschappelijke oefenpartij KMD E6 tegen DUNO E4. uitslag 5-3 Juist op een druilerige en koude zaterdagmorgen,vlak voor St.Nicolaas,oefenen tegen een zeer sportieve tegenstander werd een leuke happening door spel van gelijkwaardig niveau. Zag het tot 10 minuten voor de aanvang van komen dat we moesten afzeggen vanwege een onverwachtte lage opkomst,de teller stopte bij vijf spelertjes. Peter van Daniel was op de fiets nog onderweg en zou nog wel komen,die hard hoor!! Op weg naar het veld om te overleggen met de leider van KMD E6 bood hij aan om twee van zijn team bij ons mee te laten doen,nou perfect idee toch en zo konden we toch nog aan de wedstrijd beginnen. Even later kwam Peter met Daniel zich aandienen en weer in overleg met de uiterst vriendelijke leider van KMD zou hij een van de twee geleende spelertjes terug trekken en zou hij de wissel verzorgen van de 6e veldspeler,prima opgelost. KMD had een gering overwicht in de eerste helft wat resulteerde in vier goals achter onze prima keepster Kim,na wat aanwijzingen in de pauze liet Kim er nog maar 1 doelpunt door. Wij hadden voor de rust 1 maal gescoord en waren in de 2e helft zo op dreef dat we er nog eens twee bij maakten,heel erg goed hoor,zelfs Stijn van KMD,die bij ons was toegevoegd,scoorde ook. Ondanks het onprettige weer moet ik zeggen dat onze 6 spelertjes en de tegenstander zich niet lietenkennen en als kanjers doorspeelden. Bij het penaltyschieten waren we weer goed op dreef en knalden we er genoeg in met een prima doelvrouw Kim die KMD perfect tegenstand bood. Nog even gezellig met een paar vaders en kroost in de KMD kantine wat genuttigd met Ranja van KMD voor de kids. Jan