E4 gaat er weer lekker tegenaan

5 oktober 2009 0:00

Wilhelmus E9 - Duno E4 uitslag 1 - 9
Beste lezers, na een sidderende wedstrijd van afgelopen zaterdag 3 okt. Jl. moesten onze jongens afgelopen maandag weer aan de bak. Dit keer betrof het een oefenwedstrijd tegen Wilhelmus. Door het slechte weer waren Karan en Gregory de 1e helft niet aanwezig vanwege drukte op de weg. Echt toppie jongens en moeder dat jullie alsnog zijn gekomen om de 2e helft mee te maken. Dit toont inzet en karakter!
Oké, terug naar de wedstrijd. Het weer zat niet echt mee, maar gelukkig kon het grasveld de regen goed verdragen. De opstelling was bekend bij eenieder. De 1e helft liep ongeveer 10 á 15 minuten wat stroef. Maar dat kwam omdat Wilhelmus gelijk in de verdediging werd gedrukt door onze jongens. Er werd flink wat geschoten op het doel. De bal ging er naast of raakte de paal dan weer de lat. De jongens hadden er alle vertrouwen in dat er een doelpunt in de lucht zat en die zat er, 0-1. Hierdoor kregen de jongens weer de smaak te pakken en gingen voor meer en dat werd het ook, want we gingen met 0-3 de rust in.
Na de rust waren de 2 verlate jongens aanwezig en gingen de jongens er met zijn allen weer vol tegenaan. Door Mij en Reza tijdens de rust gevraagd om weer 3 doelpunten te maken en dat werden uiteindelijk 6 doelpunten. Helaas wist de tegenpartij toch een tegendoelpunt te scoren waardoor de einduitslag 1-9 is geworden.
Reza en ik en ik denk ook jullie ouders willen jullie hierbij complimenteren met dit mooie resultaat! Echt toppie!! Het was een plezier om ook naar deze oefenwedstrijd te kijken. Er werd weer heerlijk overgespeeld, gecombineerd en goede kansen gecreëerd zoals het in voetballen voorkomt. Wij (Errol&Reza) hebben er dit keer bewust voor gekozen om geen namen te vermelden. Omdat iedereen, maar dan ook echt iedereen lekker voetbalde en zijn inzet toonde. Daarom onze complimenten naar jullie allemaal jongens. Blijf zo met zijn allen doorgaan jongens!! Dan kan dit een spetterend, knallend seizoen worden. Want zo is het seizoen voor jullie begonnen en zo willen wij leiders, trainer, ouders en toeschouwers het seizoen ook graag zien eindigen met dit mooie voetbal.
A.s. zaterdag 10 oktober thuis tegen Escamp E2 en laten we er weer tegenaan gaan en onze 1e plaats vasthouden door veel te scoren. O ja, thuis verzamelen om 9 uur.