23 maart 2009 0:00

Daan de Ligt

Zon, zon, zon, zon!
Het NOS journaal had het al aangekondigd: zonnig weer!! Daar ben je als ouder natuurlijk vreselijk blij mee, maar een bijwerking is natuurlijk wel dat spelers de neiging krijgen om te gaan staan zonnen in het veld, en dat gebeurde dan ook enigszins.
De E4 speelde deze week uit tegen Vredenburch aan het Julialaantje en we waren compleet! De zon, als gezegd, scheen heerlijk en wij ( ouders) waren ervan overtuigd dat onze E4 tijgers zouden gaan winnen. Daar leek het in het begin ook op, want de tegenpartij werd vanaf het begin onder druk gezet. Na zo'n 10 minuten spelen had de E4 al verschillende kansen gehad, maar in een moment van onachtzaamheid wist de tegenpartij een tegendoelpunt te scoren. Diego, die de laatste 2 á 3 weken veranderd is in een top keeper, kon hier niets aan doen. Gelukkig loopt er bij ons nog een mannetje rond met hele mooie zwarte krullende haren die zowel achter helpt verdedigen alsook graag voor de goal gevaarlijk wordt en dat ook nu weer deed. Bats! 1-1. Mooi doelpunt Bob! Dit was tevens de ruststand. Na de rust kwam de E4 moeilijk op gang. Iedereen had het warm en wij ( ouders ) moesten onze stemmen schor schreeuwen om iedereen in beweging te krijgen. Gelukkig lukte dit toch nog, maar helaas wist de tegenstander weer te scoren. 2-1 voor Vredenburch. Wat ik verwachtte gebeurde echter niet. Ik had verwacht dat de spelers zouden gaan mopperen en slenteren, maar er werd gewoon doorgevoetbald. Dit maakt mij trots en blij!!!! Bravo E4. Deze inzet werd beloond met een doelpunt van, hoe kan het ook anders, Bob. 2-2 dus en dit werd tevens de eindstand.

Alhoewel iedereen zijn/ haar best heeft gedaan en Bob beide doelpunten heeft gescoord vind ik de speler van deze week toch