DUNO E5 tegen Graaf WII VAC E12 eindigt in gelijkspel

17 november 2013 0:00

Graaf Willem II VAC E12 - DUNO E5 4 - 4 Vandaag speelde de E5 weer een uitwedstrijd bij Graaf Willem Vac E12. Het had van de week hard geregend maar het ging toch door op het zeer drassige veld. Dylan had zijn "gouden schoentjes" weer uit de kast gehaald en ook Franklin was weer aanwezig om het team naar een overwinning te leiden. Vandaag was Guus helaas niet aanwezig. Tot onze grote opluchting was Bruno er gelukkig wel. Het was even doorbijten voor de ouders om door het moeras naar het veld te lopen (soppen). Zelfs Noa, het broertje van Isaiah, had op het drassige veld gerekend. Met stoel en nintendo kwam hij langs het veld zitten. Na enig op onthoud van de scheidsrechter, die zijn fluitje aan het zoeken was, konden we toch beginnen. Het team van Graaf Willem Vac hadden grote jongens in het team maar daar had Dylan geen boodschap aan. Al snel scoorde hij een supergoal. Zeker weten dat het door zijn gouden schoenen kwam. Helaas kwam Graaf Willem Vac weer op gelijke hoogte: 1-1. Er werd goed gevochten om de bal en zeker ook door Dean die ook een mooie kans kreeg maar helaas naast schoot. Amin en Youness waren ook weer op dreef en verdedigden goed. Bruno, die in de verdediging stond, wist veel weg te halen en had er zin in vandaag. Graaf Willem Vac kreeg weer een kans en deze kon niet worden worden tegengehouden, jammer 2-1. Het einde van de eerste helft klonk. Ouders hadden al flinke natte voeten maar dat mocht de pret niet drukken. Ze hadden alle vertrouwen erin dat het goed zou komen. Nadat Kenrick en Franklin de jongens moed hadden ingesproken begon de 2e helft. Deze begon met een tactische wijziging namelijk met Bruno in de spits. DUNO kreeg een hoekschop en deze werd door Sem goed genomen maar helaas niet goed afgerond. Ook Kenan en Isaiah kregen meerdere malen kansen maar het doelpunt bleef uit. Het was een spannende 2e helft maar helaas kwam Graaf Willem Vac 3-1 voor. Toen kwam onze kleine Bruno, alias Speedy Conzales, met een mooie kans en die scoorde 2-3. Als een wervelwind raasde hij door het veld en speelde daarbij heel veel tegenstanders uit. Het resultaat was verbluffend namelijk 3-3. Het was zo spannend dat Graaf Willem Vac toch weer terug kwam en maakte 4-3. Gio, de keeper, had ook nog een paar super reddingen. Totdat Dylan iedereen uitspeelde en gehaakt werd door de tegenstander....strafschop !!! Isaiah mocht de strafschop nemen en scoorde heel cool de 4-4. Met nog 2 minuten te spelen wisten wij toch het gelijkspel te handhaven. Het eindsignaal klonk ! Iedereen was dolblij met dit gelijkspel. En natuurlijk was de "man van de wedstrijd" BRUNO DE LEEST !! Gefeliciteerd Bruno, je was onverslaanbaar vandaag. Volgende week geen wedstrijd maar een groot feest op DUNO namelijk het 90 jarige bestaan van de vereniging. Veronique