DUNO E5: "It ain't over till the fat lady sings"

21 november 2015 0:00

Ik werd vanmorgen wakker van de helse slagregen op mijn zolderraam. Nu regent het al een hele week (of voor mijn gevoel al een half jaar....), maar dit was echt nog heftiger...Met twee kunstgras voetbalvelden bij DUNO is afgelasten er bijna niet meer bij, dus er zou gewoon gevoetbald gaan worden. Trainer Arjen is heerlijk een weekend weg en trainer Pascal (mijn man dus...) is al een paar dagen beroerd en voelde zich vandaag nog niet veel beter. Dus aan mij de schone taak om vandaag langs het veld te bivakkeren.

Gelukkig waren de stiefvader van Elijah en de vader van Georgy vandaag bereid om het stokje van de vaste trainers over te nemen. Op Tom na was het team compleet vandaag. 's Gravenzande kwam echter maar met 7 man, dus we speelden vandaag 7 tegen 7 (de E5 dus met 2 wissels). Net als de wedstrijd tegen Honselersdijk was Duno heer en meester het eerste kwartier van de wedstrijd. Maar ondanks een paar goede kansen ging de bal er weer eens niet in. En natuurlijk valt dan het doelpunt weer aan de andere kant....Grrrr! 0-1 en gezien het feit dat 's Gravenzande verdedigend erg goed in elkaar steekt, betekende het weer hard aan de bak voor onze kanjers. Met deze stand gingen ze ook de rust in. Ik had de siroop al klaargezet, maar met een jasje wegleggen, ging een hele kan over de moeder van Elijah heen...Sorry daar nog voor Kim. Gelukkig doen ze bij Duno niet moeilijk over een refill...

Het leek vandaag met de minuut kouder te worden langs de lijn....de tenen lagen bijna dood in de laarzen, maar alles voor de kinderen natuurlijk! Na rust kwamen we al gauw op een 2-0 achterstand. Geheel tegen de verhoudingen in overigens, maar een balletje kan nu eenmaal raar rollen. Gelukkig bracht Luca ons snel weer terug in de wedstrijd met een prachtgoal; 1-2 and "it ain't over till the fat lady sings"! Helaas viel drie minuten later de derde goal van 's Gravenzande...Shit! Maar binnen een minuut was daar Damian met de 2-3 op zijn schoen en vier minuten daarna maakte Luca de gelijkmaker. De laatste minuut was het nog even spannend, want we kregen nog een mooie kans op de overwinning, maar meer dan een gelijkspel zat er vandaag helaas niet in. Er is een aantal wedstrijden in onze poule afgelast, maar voor nu staan "we" even op een tweede plaats.

Dit weekend maar eens een thermolegging gaan bestellen voor Tes en gezien de kou kan ik er geloof ik ook wel 1 gebruiken ;-)
Tot volgende week, dan staat Escamp uit op het programma. Voor hen maar hopen dat ze meer dan zes spelers hebben dit keer....