HSV DUNO E5 wint toernooi bij BSC'68

10 mei 2013 0:00

Op Hemelvaartsdag was er een E en F toernooi bij BSC '68 in Benthuizen. Toen wij aankwamen, hoorden wij dat de F-jes hethet die ochtend al uitstekend gedaan,dus wij dachten"dat gaan we ook doen". Vol goede moed (en aanvulling van 2 F spelers Robin en Baran ) begonnen we aan de 1ste wedstrijd tegen VVSB E8. De eerste paar minuten was het nog wennen maar daarna vonden de jongens elkaar
steeds makkelijker. Achterin stond het goed met Keren in doel en Wim en Gio als onze verdedigingsblok. Gehele middenveld voor Gino, Sean , Arda ,Baran en Robin voor links en rechts op het veld.
Onze spits van de dag was Sandro en dat werd beloond met een wonderschoon doelpunt van hem, een lob van 15 meter afstand, 1-0. Kort daarna was het Gino die de stand verdubbelde 2-0 en eindstand. Doordat BSC '68 te weinig spelershadden gingen we door naar derde wedstrijd, tegen Teylingen E4. In overleg tussen de trainers was besloten8 tegen 8 te spelen. Aan onze kant een keepers wissel, Robin op doel en Keren een rustpauze vanwege het harde werken in de eerste pot. De gehele wedstrijd gingen de ploegen gelijk op tegen elkaar en door goed keeperswerkaanbeide kanten eindigen we ook op een 0-0. Duno had vertrouwen in dat ze 1ste konden worden en dat lieten zezien tegen DSO E13.Vanad de eerste minuut zaten ze erbovenop. Meerdere kansen die er net niet in wilde. Een schotvan Wim net naast, Robin net niet. Sean die een teenlengte mist. Gelukkig kwam toch de 1-0 door Robin door goedsamenspel. Daarna weer Gino die voor de tweede treffer zorgde, 2-0. Door een moment van onoplettendheidachterin een tegendoelpunt maar daarna niet meer in de problemen gekomen. Door een beter doelsaldo was Duno
de gelukkige winnaar, Eerste plaats!!!
Gefeliciteerd Duno E5 met de overwinning. Ouders/fans bedankt voor de support langs de lijn.
Al met al een leuke, gezellige dag geweest deze Hemelvaartsdag.