DUNO E5: Niet gewonnen, wel kampioen!

1 mei 2016 0:00

DUNO E5 - GSC Esdo 1-5, zaterdag 1 mei 2016

Voor de jongens en meisjes van E5 kan het seizoen niet meer stuk. Ook al zouden ze deze laatste competitiewedstrijd verliezen, ze kunnen niet meer worden ingehaald. Een mooie kers op de taart zou een overwinning op ESDO zijn, de ploeg waar ze vorige week dik van verloren.

Onze ploeg begon voortvarend en binnen 5 minuten stonden we al met 1-0 voor. Een sullig balletje rolde de goal in, een misser van de tegenpartij. Dat gaf het team moed en door aanvallend spel probeerden de spitsen er een 2e in te krijgen. Zonder succes.
ESDO liet zich niet meer misleiden en nog voor de rust scoorden zij al de gelijkmaker .Na de rust ging ESDO niet op de lauweren rusten. Het ging er regelmatig stevig aan toe en Tom moest zelfs even bijkomen langs het veld na een aanvaring met een tegenstander. Maar waar onze boys en girls een beetje "competitiemoe" leken, braken de jongens van ESDO regelmatig door de verdediging en creërden goede kansen resulterend in een aantal goals in korte tijd.
ESDO was niet meer te stoppen en ging voor de overwinning op de kampioen.Toen het eindsignaal klonk was het 1-5. Het leek ons team niet te deren want ze gingen volop in de feestmode!
Voor de E5 in de huidige samenstelling rest alleen nog een toernooi eind mei. Het zou mooi zijn als ze ook deze seizoensafsluiter op hun naam konden schrijven.