Top gespeeld, jongens van DUNO E5!

18 december 2012 0:00

DUNO E5 - HBS 6-3

Het was weer een leuke wedstrijd op zaterdag 15 december 2012. We speelden tegen HBS. DUNO speelt steeds beter en beter ze hadden al een mooie serie van wedstrijden gezet en deze wedstrijd was opnieuw een groot succes!

In de eerste helft na ongeveer een halve helft te hebben gespeeld maakte Arda de 1-0.
Vervolgens maakte Arda opnieuw een heel mooi doelpunt 2-0 daarna maakte HBS de aansluitingstreffer 2-1. Daarna scoorde Ryan de 3-1 met een mooi afstand schot, dat was ook de ruststand. Na de rust ging DUNO vrolijk door en daar was de HATRICK van Ardaa!!
Na de 4-1 scoorde HBS de 4-2 binnen.
Niet lang daarna scoorde Gino de 5-2 binnen de wedstrijd was toen gespeeld maar om het verhaal nog mooier te maken scoorde Kenen de 6-3 binnen, top gespeeld jongens, en ook top gekeept Wim!!!!