Iedereen in DUNO E5 speelt fantastisch

29 november 2012 0:00

Op een vroege zonnige zaterdagmorgen speelde DUNO E5 tegen Loosduinen E4. Onze trainer kon helaas niet aanwezig zijn dus nam de vader van Gino, Olaf de taak op zich. Ze begonnen met een goede grappige warming up,de spelers raakte daardoor niet in de war,want ze speelde een fantastische wedstrijd. In de eerste helft was het een richtings verkeer, in de rust stond de teller al op 3-1 , alle doelpunten op naam van Gino. De tweede helft had het zelfde beeld, nadat Gino 4-1 had gemaakt schoot Sean de bal ook het goal in, toppie jongens! Toen wederom weer een doelpunt van Gino, en uiteindelijk maakte Kenen een laatste doelpunt voor ons, zodat we met een mooie eindstand van 7-1 eindigden!!!! Iedereen speelde fantastisch, ook danken wij Robin die ons kwam helpen, ook een echt toppertje. De koppositie komt steeds meer in zicht, we hopen dat Duno E5 zo door gaat, en zo blijft presteren! Dank je wel trainer Olaf, en al onze positieve ouders.