Verdiende overwinning voor DUNO E5 tegen RKDEO E10

12 oktober 2013 0:00

RKDEO E10 - DUNO E5 2 - 3 Vandaag moesten we weer vroeg uit de veren voor een uitwedstrijd bij RKDEO in Nootdorp. Om 6:00 ging de wekker bij iedereen (behalve bij Ken, die ging om 05:15 uur ??!!) Onze trainer Luuk was vandaag jarig, en was er ook bij vandaag. Zou het vandaag lukken om te winnen?? Het zou wel een mooi verjaardagscadeau zijn voor Luuk. Het werd uiteindelijk een drassig veld, waar we moesten spelen, maar dat maakte niet uit voor onze stoere jongens. Aan de rechter kant een mooie plas die we moesten ontwijken……. Vandaag was Kenan de aanvoerder. Er werd voor het begin van de wedstrijd gefloten. RKDEO had een sterk team met een sterke linksback. We kregen een hoop kansen maar die kreeg RKDEO ook. Al in de 10e minuut scoorde ze 1-0. Met een kans van Kenan die net over schoot, begon het gevecht voor de overwinning. Er werd goed gestreden voor de bal en er werden mooie reddingen verricht door de keeper Ghio. (met een H volgens Sem ) De altijd hard verdedigende Bruno en Guus waren weer zoals vanouds goed bezig. Amin en Dean waren ook goed bezig. Maar het kwam toch niet tot een doelpunt in de eerste helft. Na de "peptalk" van Kenrick in de pauze, begonnen we weer aan de tweede helft. Het moest toch lukken dacht Dylan, die met een mooi schot DUNO op gelijkspel bracht. En binnen 1 minuut ook nog een mooie goal maakt via de voorzet van Isiah in combinatie Youness. 1-2 goed gedaan!! Er werd steeds beter gespeeld en zeker ook door Sem die goed bleef kijken waar de anderen vrij stonden.
De ouders werden steeds enthousiaster langs de lijn en roken de overwinning. Toch scoorde RKDEO nog een 2 tegen 3. Totdat Ghio onze keeper, een mooie harde hoge trap gaf en de bal zomaar bij Kenan terecht kwam die er 2-3 van maakte. De jonge scheidsrechter floot voor de wedstrijd. Mooie overwinning en zeker een verdiende. De bekerwedstrijden zijn nu voorbij en op naar de competitie!! Volgende week een oefenwedstrijd in Monster om 10:00 uur en dat is een mooie tijd! Veronique Huisman