Helaas verlies bij ODB voor DUNO E5

6 oktober 2013 0:00

ODB E - DUNO E5 3 - 1 Een bijna thuiswedstrijd vandaag…. want we speelden tegen ODB, die aan de andere kant zit van DUNO. DUNO E5 had wat goed te maken deze wedstrijd want vorige week was het een verloren wedstrijd tegen Erasmus 1 tegen 4 waarbij er zeker niet goed werd gespeeld. Iedereen was vandaag aanwezig. We speelden op een mooi afgezet eigen veld speciaal voor kinderen. (Zo konden de suporters niet op het veld rennen bij een doelpunt.) Vandaag was Youness weer de aanvoerder. De wedstrijd begon en al gauw kwam de thuisploeg op 1-0 voor. Sem raakte geblesseerd maar hij werd al heel snel door Dean zijn vader weer op de been (of voet ?) geholpen. Het werd tijd om beter te gaan voetballen. En dat gingen we ook doen. Er werd goed verdedigd door onze Bruno en Guus. Dylan zorgde voor een mooie goal 1-1. Het werd een spannende eerste helft met veel kansen en mooie reddingen van Gio. De tweede helft begon en Dean kreeg de bal aangespeeld en gaf een mooie voorzet naar Dylan die tegen de lat schoot. Heel jammer……… Er werd goed gestreden maar de druk van ODB werd aan het einde van de wedstrijd steeds groter. Een uitblinker bij ODB, de kleine blonde nummer 7, gaf een mooie voorzet met als resultaat 2-1. Toen kreeg ODB de smaak te pakken en maakt er net voor het eindsignaal 3-1 van. Jammer weer jongens !!! De man van de wedstrijd voor Bruno. Maar waar is het oude team gebleven van vorig jaar ? Wie weet volgende week weer eens een keer in een laatste bekerwedstrijd tegen RKDEO E10 aanvang 08:30 uur. RKDEO staat 1 plaatsje boven ons………….moet toch lukken !!! Veronique Huisman