Monsterzege DUNO E5 op Concordia E13

2 februari 2014 0:00

DUNO E5 - Concordia E13 8-0 Het was vandaag een thuiswedstrijd tegen Concordia E13. Vroeg verzamelen en wel om 8 uur. Het weer zat helaas niet mee want het had de hele nacht geregend en het regende nog steeds. De wedstrijd werd dit keer gefloten door de vader van Sem. Iedereen was van de partij.
De wedstrijd begon al goed toen Dylan op een voorzet van Isaiah een mooie goal maakte. 1-0 Er werd goed naar elkaar overgespeeld dus dat maakte het doelpunten maken makkelijker. Even later scoorde Aman die er in de eerste helft zin in had. 2-0 Toen kwam Dean met een voorzet naar Sem en die maakte een mooi doelpunt in de rechter hoek. 3-0. Concordia kon het maar moeilijk bijhouden want Duno had er vandaag veel zin in ondanks de regen die maar bleef aanhouden. Er werd een hoekschop door Sem genomen die voor de voeten van Amin kwam en scoorde. 4-0. Even later weer een hoekschop door Sem genomen en die werd door Isaiah goed ingeschoten. 5-0 Doordat Aman ook nog eens een goede voorzet gaf aan Isaiah kon hij de 6-0 scoren. Concordia probeerde het wel iedere keer maar er werd ook goed verdedigd door Guus en Bruno en Youness en onze keeper Gio die vandaag een rustige wedstrijd had. Wat hij moest redden dat deed hij goed. Uiteindelijk scoorde Dylan op voorzet van Kenan en Isaiha door het goed overspelen naar elkaar. De eerste helft was afgelopen en er werd gelachen en DUNO had plezier vandaag. Leuk om te zien voor de ouders. Er werd al weer gauw voor het begin van de 2e helft gefloten. Er kwamen wel kansen maar die werden toch helaas niet benut ook voor Concordia. Dean kreeg ook nog een kans maar deze ging helaas naast. Totdat aan het einde van de wedstrijd Sem een mooie voorzet gaf aan Dylan die de wedstrijd afsloot met 8-0. Het eindsignaal klonk en iedereen was tevreden met het resultaat. Zou het misschien toch geholpen hebben afgelopen maandag...... bedankt nog Ken en Luuk voor jullie inzet !!
Volgende week hebben wij een uitwedstrijd tegen Scheveningen om half 10. De man of the match is.......................HET HELE TEAM.