Keeper Giovanni is bij DUNO E5 tegen Die Haghe man van de wedstrijd

7 september 2013 0:00

DUNO E5 - Die Haghe 2-5, woensdag 4 september 2013
Iedereen was na de vakantie weer helemaal fris en fruitig voor het nieuwe voetbalseizoen. Alleen nu speelden we niet meer in de F maar in de E.
Met een nieuwe keeper erbij en nieuwe voetbalschoenen.....kon het eigenlijk al niet meer stuk. Zelfs Ken, de trainer/coach, had zijn rugzak niet meer maar een mooie grote voetbaltas.
De afspraak was dat iedereen op tijd moest zijn i.v.m. de wedstrijdbespreking voordat we het veld op gingen. Het was nog even onzeker waar wij moesten spelen maar uiteindelijk werd het veld 2.
Na een goede warming-up ging de wedstrijd uiteindelijk beginnen.....de eerste wedstrijd voor de beker.
De vader van Sem floot voor het begin van de wedstrijd.
Al gauw scoorde Die Haghe 0 tegen 1 door een hoog schot in de kruising. 5 minuten later werd het 0 tegen 2. Er werden mooie reddingen door onze keeper Giovanni gedaan maar het mocht niet helpen want Die Haghe bleef maar komen.
Tegen het einde van de 1e helft werd het zelfs 0-3 door een hard schot van de tegenstander.
De 2e helft begon en DUNO kreeg wat meer kansen. Dylan schoot maar net over en Amin kreeg een mooie kans om te scoren, maar helaas ! Een teleurstelling toen het 0 tegen 4 werd.
Maar Duno bleef toch doorgaan en uiteindelijk werd het door een eigen doelpunt 1-4 en even later scoorde Youness op voorzet van Kenan 2-4. Aan het einde van de wedstrijd maakte de tegenstander nog door een mooie schijnbeweging 2-5 wat ook de eindstand was. Luuk bedankt voor het fluiten.

Jammer deze eerste wedstrijd maar we zijn maar net in de eerste week dus goed naar de trainers luisteren dan komt het vast goed ! Speler van de wedstrijd is deze keer onze keeper Giovanni. Gefeliciteerd want je bent een goede keeper en je hebt een hoop doelpunten weten te voorkomen.

Volgende wedstrijd is zaterdag 7 september tegen Quick uit om 11:00.