We kunnen DUNO E5 feliciteren met eerste overwinning, tegen RAS

25 augustus 2012 0:00

Duno E5 - RAS E3 25-08-2012
Vandaag was de start van een heel nieuw voetbalseizoen. Ondanks wat onduidelijkheden, stonden wij vanmorgen om 10:00 uur op het veld, met dank aan F2 voor extra spelers. Wim (k), Giovanni, Yusuf, Ryan, Angel, Arda, Justin en Abram en Sean waren klaar voor de start.
Nieuwe gezichten, nieuwe namen, dus het was wel even onwennig en dat was in de 1e helft van de wedstrijd wel even te zien. Toch liet de E5 zich niet kennen en stonden zij al snel met 1-0 voor! Een schitterend doelpunt gemaakt door Justin! Daarna was het Ras die duidelijk sterker werd en zo werd de 1-1 en de 1-2 een feit...
Tijdens de rust werden er nog wat aanwijzingen gegeven en dat was in de 2e helft goed zichtbaar. De E5 speelde een heel ander spel. De verdediging was super, ze speelden allemaal echt samen, gunde elkaar de bal en dat heeft goed geholpen! Het heeft even geduurd, maar door een geweldige vrije trap, genomen door Angel, was daar de 2-2! Tot slot wist Abram nog even de 3-2 te maken en zo heeft de E5 vast 3 punten in de pocket!
Dame en heren, jullie hebben geweldig gespeeld! Gefeliciteerd met jullie 1e overwinning!