Spectaculaire overwinning DUNO E5

1 september 2012 0:00

Scheveningen E5 - DUNO E5 5 - 6 Vandaag weer andere spelers, andere namen. Dank aan de E4 voor het "lenen" van de spelertjes.Om 09:30 stonden we klaar op het veld. Keren in het doel en daarvoor Rick (E4) Rayan, Angel, Arda, Wim, Mick (E4). Sean en Giovanni begonnen als wissel. 1e helft 7 tegen 7 dus.Na het eerste fluitsignaal begonnen zij al goed en wisten de weg naar het doel van de tegenstander als snel te vinden. Na een minuut of 10 wist Mick het eerste punt te scoren. Dat gaf natuurlijk goed vertrouwen en vochten zij gestaag door. Sean maakte de 0-2. Daarna liet Scheveningen van zich horen en kwam daar de 1-2, maar kregen al snel antwoord van Wim die er voor de rust nog even 1-3 van maakte. In de rust werd er bij Scheveningen nog even versterking gehaald uit andere teams en zo begonnen wij de 2e helft tegen een heel ander spelend Scheveningen en 8 tegen 8. DUNO moest opnieuw zijn draai vinden en hierdoor werd het al snel 2-3 en 3-3, gelijkspel. Gelukkig wist DUNO zich staande te houden en Sean maakte de 3-4. Scheveningen de 4-4 en 5-4. Door een mooie voorzet van Mick en een mooie intikker door Arda stond het weer 5-5. Een heel spannende 2e helft dus met veel doelpunten! Als klap op de vuurpijl maakte Sean, 2 a 3 minuten voor tijd het 6e doelpunt voor DUNO! Einduitslag 5-6 voor DUNO! Dame en heren, jullie hebben jezelf weer overtroffen deze week. De 2e helft was echt ontzettend lastig, maar jullie hebben fantastisch gespeeld en Keren heeft hele mooie reddingen verricht! Super! De 2e overwinning mag gevierd worden!