Onterecht verlies DUNO E5 tegen Die Haghe E4

9 december 2013 0:00

Vandaag hadden we een mooi tijdstip namelijk 11:00 uur om te beginnen. De uitwedstrijd dit keer was in het Ockenburgh bij Die Haghe. Het hele team had er zin in en dat had een reden. Niet minder dan Aman was weer terug in Den Haag en speelde in het "Oude" vertrouwde team van hem. Ook Kenan was gelukkig op tijd. Hoewel hij wel met zijn moeder een goede warming up er op had op zitten. Het was even zoeken naar de kleedkamers maar uiteindelijk werden die ook gevonden. Vandaag waren wij dus met 11 spelers. Dylan, Kenan, Isaiah, Bruno, Guus, Amin, Aman, Sem, Youness, Dean, en de keeper Gio. De wedstrijd begon 10 minuten later maar dat gaf niet. We speelden op kunstgras gelukkig want het had goed geregend de 2 dagen daarvoor. De wedstrijd ging al vanaf het begin gelijk op. Kansen kregen we genoeg maar ook de tegenstander. Wat ze in het begin niet wisten was dat wij een hele goede keeper hadden en dat wij eigenlijk weer met het "oude" team speelden. Dus konden ze nog wat verwachten. Het overspelen ging goed en er werd gestreden om de bal, wat goed was. Ook de buren van Sem waren komen kijken en die moedigden ook goed aan. De eerste helft vloog voorbij met een uiteindelijke tussenstand 0-0. De tweede helft begon en door een communicatie foutje werd het al gauw 1-0 voor Die Haghe. Dit was een domper omdat wij net zo goed speelden als Die Haghe. Even later kwam er een hoekschop voor Die Haghe en deze werd door de tegenstander met een beetje geluk in 1 keer ingeschoten 2-0. Jammer maar wel goed genomen door die jongen van Die Haghe. Wij kregen verschillende kansen waaronder ook Sem en Isaiah die allebei net overschoten. Maar toen kregen wij een hoekschop. Deze werd genomen door Sem welke precies voor de goal kwam waardoor Kenan hem in kon schieten. Mooi gedaan Kenan 2-1 Er werd gestreden of hun leven ervan af hield. Maar helaas eindigde deze strijd in 2-1. Jammer want dit zou eigenlijk een gelijkspel waardig zijn. Kenrick en Franklin bedankt voor de leiding. Volgende week een thuiswedstrijd om 08:30 uur tegen HBS E12 die 1 positie boven ons staan namelijk de 6e plaats. Dus moet toch lukken een keertje. Veronique