DUNO JO11-6 droomt na nederlaag verder over kampioenschap

5 maart 2017 0:00

DUNO JO11-6 - Sportclub Monster JO11-8: 3-8 DUNO JO11-6 had twee weken niet kunnen voetballen en het team had er weer zin in. Helaas waren Semm en Aaron afwezig, maar het leek er op dat de spelers die er wel waren hun koppies er niet helemaal bij hadden, want het stond al vrij snel 0-3, de laatste ook nog door een eigen doelpunt.

Boy zorgde voorin af en toe nog voor gevaar en Dylan had een aantal knappe reddingen. Na de rust, waarin Fouad nog wel eens een tactisch konijn uit zijn hoed tovert, maakte Sportclub Monster echter een aantal mooi uitgespeelde doelpunten en stond het zomaar 0-5. Het lukte onze jongens en Rachael niet om in de wedstrijd te komen. Boy vond het ineens genoeg en maakte binnen een paar minuten twee identieke doelpunten 2-5.

Het mocht niet baten want met een harde knal scoorde een tegenstander 2-6 en daarna werd het zelfs 2-7. Even later was het weer Boy die, dit keer vanuit een corner, scoorde. Het laatste doelpunt was voor Monster. Eindstand 3-8: een monsterlijke uitslag, om maar eens een heel erg verkeerde woordgrap te gebruiken. Ondanks deze nederlaag staat DUNO nog bovenaan dus we dromen gewoon verder over het kampioenschap.